Soția pacientului ars care a murit în Belgia RUPE TACEREA: Pe mine mă interesează criminalii cu sânge rece care mi-au spus direct în faţă că au alte priorităţi

Soţia pacientului care a suferit arsuri în urma unui accident de muncă şi care a decedat după ce a fost transferat cu întârziere la un spital din Belgia susține că autoritățile i-au spus că au alte priorități. „Mie îmi pare rău dacă domnul ministru spune că nu există un autor moral”, a spus luni seară, la Digi24.ro, Mihaela Ganea.

„Mie îmi pare rău dacă dl. ministru spune că nu există un autor moral. Nu mă interesează ce culoare politică are fiecare, ce declară. Eu vă spun doar că nu se întâmplă nimic în România, că a trebuit să ies public ca să-mi strig năduful ca să pot să-l duc acolo. Prea târziu. Regret că nu am ieşit, poate, mai devreme. Dacă pleca vineri, poate se întâmpla să fie bine şi nu eram în situaţia asta astăzi. Pe mine nu mă interesează autorul moral, pe mine mă interesează criminali cu sânge rece care mi-au spus direct în faţă că au alte priorităţi. A trebuit să aştept zile în şir, să-l plimb pe soţul meu în toată România, de la un spital la altul, ca să ajungă într-un final într-un spital unde cineva să-şi dea interesul pentru el. Doar că a fost prea târziu! Înţelegeţi? Mult prea târziu!”, a declarat femeia,

Întrebată cine i-a spus că are alte priorităţi, ea susține că cei de la Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă „s-au comportat aşa cum s-au comportat”. Aceasta spune că a deranjat-o tonul conversaţiei cu persoana de la DSU cu care a ţinut legătura, o persoană care răspunde la telefon, „un domn doctor” despre care „cei de la DSU ştiu mai bine cine este”.

„Domnul acela cu care m-am conversat mi-a spus în primă fază să am răbdare, că are alte priorităţi sau că trebuie să mă ia în ordinea priorităţilor şi care mi-a transmis că i-am stricat imaginea domnului Arafat!”, mai spune femeia.

„Pe mine nu mă interesează imaginea nimănui, le-am transmis şi le transmit în continuare. Dacă trebuie să stric imagini, o s-o fac!”, a adăugat ea.

„Dacă ar fi fost o singură persoană care să se fi opus acestui transfer, aş fi înţeles să vorbim despre un autor moral. Există un ordin al ministrului sănătăţii cu ministrul afacerilor interne, respectiv un acord care spune că DSU este responsabil atât pentru găsirea centrului din străinătate în care pot fi trataţi arşi, cât şi pentru efectuarea transferului. Acestea sunt două atribuţii care sunt la DSU. Dar nu putem să vorbim despre autori morali atât timp cât colegii de la DSU au făcut tot ce a depins de dânşii”, a declarat Vlad Voiculescu, potrivit Agerpres.

Sursa: b1.ro

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație