Soția lui Ioan Rus confirmă: „Ajungi curvă și cu soțul plecat la București, nu din țară”

irs

După Nelson Mondialul și Rareș Bogdan, Clujul nu-și dezminte faima de producător de talie națională în materie de cocalari. Ca de obicei, cocalarul nu este ungur ci român, și este Ioan Rus. Soția sa, rămasă la Cluj după ce acesta a plecat la București cu serviciul, confirmă ultimele declarații publice făcute de soțul ei. 

 „Păcatele mele, numai eu știu ce a fost în sufletul meu când a plecat Ion la București, aveam inima sfâșiată: să mi-o trag cu șeful de scară sau să-mi dea două numere directorul de la firma de contracte cu statul a lui bărbatu-miu. Din fericire fi-miu era deja golan, n-a mai trebuit să mă ocup și de asta, că nu mai știu pe unde scoteam capul și chiloții”, a declarat nevasta lui Ion Rus.

Nevasta lui Rus a mai spus că, totuși, e o diferență între soțul ei și românii plecați în străinătate să fie fierari betoniști și să lucreze în construcții. „Al meu nu a plecat din Cluj să muncească, a plecat să fure, de ce dracu credeți că e în guvern cu Ponta?” (sursa: TNR)

VEZI SI: 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Un cometariu

  1. Ce declaratie frumoasa a dat nevastata stimate domn ministru sa ti fie rusine un ministri care face asemenea declaratie inseamna ca nu are nimic in cap nu vedeto va rade o lume intreaga de voi dativa demisia escroci ordinari si nu mai dati declarati anapoda romani au plecat sa castige un ban cinstit nu sa fure cum faceti voi stiti cum se zice in Italia ca sunteti merde ma eu va zic ca sunteti jigodi penale e tu stimabile domn ministru nu mai fa pe desteptul ca esti prost bata si o jigodie penala

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.