Sotia jucatorului irlandez a spus parerea a 99% vestici despre romani – „Curvă de țigan român! I-am găzduit rudele urât mirositoare”


Soția lui Corry Evans, nord-irlandezul suspendat după ce a primit un „galben” pentru un penalty inexistent în meciul dintre Irlanda de Nord și Elveția, 0-1 , a postat pe Twitter: „Curvă de țigan român”.

Ovidiu Hațegan a greșit împotriva nord-irlandezilor, inventând un penalty și provocând înfrângerea lor în fața Elveției (0-1), dar atacurile britanicilor au depășit orice limită după prima manșă a barajului CM 2018.

Văzându-l pe Corry Evans suspendat, nevasta jucătorului de la Blackburn a postat pe Twitter un mesaj rasist, detestabil: „Curvă de țigan român. Și când te gândești că Irlanda de Nord a găzduit probabil una dintre rudele lui urât mirositoare. Curvă nerecunoscătoare”.

FORTATA DE MEDIA EVREIEASCA, EA SI-A CERUT SCUZE PENTRU „RASISM”

Ulterior, Lisa Evans a șters mesajul, și-a închis contul, dar Corry a fost OBLIGAT de federația nord-irlandeză să intervină: „Îmi cer iertare în numele soției mele pentru conținutul și limbajul acelui tweet. Comentariile au fost făcute în tensiunea momentului şi nu sunt reprezentative pentru vederile ei”.

Citiți și:  Se repetă istoria la Hădăreni! Bătaie cu furci în plină stradă, după un conflict interetnic între mai multe persoane

Mai târziu, Lisa Evans a reapărut pe Twitter: „Sincer, doresc să-mi cer iertare tuturor celor pe care i-am insultat cu limbajul meu. A fost total inacceptabil. Nu ar fi trebuit să-mi las emoțiile să iasă la suprafață”.

„E rușinos că o decizie a arbitrului poate avea un asemenea impact. Am văzut toți ce s-a întâmplat în Irlanda de Nord, evident că nu a fost penalty. O asemenea nedreptate e greu de suportat”
Kasper Schmeichel, portar Danemarca

„A fost un penalty scandalos. Nu știu cum am putea bate vreodată o echipă atât de bună ca Elveția când ai arbitrii împotriva ta. Deciziile lui Hațegan au favorizat Elveția”
Sammy McIlroy, fost internațional nord-irlandez

„Rar vezi un arbitru internațional de top făcând două erori uriașe într-un meci. Irlanda de Nord a avut neșansa să-l întâlnească. Românul și-a arătat slăbiciunea din start, când ar fi trebuit să-l elimine pe Schär”
Keith Hackett, fost șef al arbitrilor în Premier League

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

nicio vizualizare

loading...
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Cele mai vechi
Cele mai noi Cele mai votate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Tom
Tom
2 ani in urma cu

Probabil ca doamna nu stie sa faca diferenta intre un tigan si un roman adevarat!

Tom
Tom
1 an in urma cu

Probabil ca doamna nu stie sa faca diferenta intre un tigan si un roman adevarat!