“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NOUTATISPORT

Sotia jucatorului irlandez a spus parerea a 99% vestici despre romani – “Curvă de țigan român! I-am găzduit rudele urât mirositoare”

htg

Soția lui Corry Evans, nord-irlandezul suspendat după ce a primit un “galben” pentru un penalty inexistent în meciul dintre Irlanda de Nord și Elveția, 0-1 , a postat pe Twitter: “Curvă de țigan român”.

Ovidiu Hațegan a greșit împotriva nord-irlandezilor, inventând un penalty și provocând înfrângerea lor în fața Elveției (0-1), dar atacurile britanicilor au depășit orice limită după prima manșă a barajului CM 2018.

Văzându-l pe Corry Evans suspendat, nevasta jucătorului de la Blackburn a postat pe Twitter un mesaj rasist, detestabil: “Curvă de țigan român. Și când te gândești că Irlanda de Nord a găzduit probabil una dintre rudele lui urât mirositoare. Curvă nerecunoscătoare”.

hg

FORTATA DE MEDIA EVREIEASCA, EA SI-A CERUT SCUZE PENTRU “RASISM”

Ulterior, Lisa Evans a șters mesajul, și-a închis contul, dar Corry a fost OBLIGAT de federația nord-irlandeză să intervină: “Îmi cer iertare în numele soției mele pentru conținutul și limbajul acelui tweet. Comentariile au fost făcute în tensiunea momentului şi nu sunt reprezentative pentru vederile ei”.

Mai târziu, Lisa Evans a reapărut pe Twitter: “Sincer, doresc să-mi cer iertare tuturor celor pe care i-am insultat cu limbajul meu. A fost total inacceptabil. Nu ar fi trebuit să-mi las emoțiile să iasă la suprafață”.

“E rușinos că o decizie a arbitrului poate avea un asemenea impact. Am văzut toți ce s-a întâmplat în Irlanda de Nord, evident că nu a fost penalty. O asemenea nedreptate e greu de suportat”
Kasper Schmeichel, portar Danemarca

“A fost un penalty scandalos. Nu știu cum am putea bate vreodată o echipă atât de bună ca Elveția când ai arbitrii împotriva ta. Deciziile lui Hațegan au favorizat Elveția”
Sammy McIlroy, fost internațional nord-irlandez

“Rar vezi un arbitru internațional de top făcând două erori uriașe într-un meci. Irlanda de Nord a avut neșansa să-l întâlnească. Românul și-a arătat slăbiciunea din start, când ar fi trebuit să-l elimine pe Schär”
Keith Hackett, fost șef al arbitrilor în Premier League

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

2 comentarii

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.