Șoșoiul, cel mai protector animal împotriva țiganilor

sosoi

Șoșoiul, cu denumirea științifică Sylvilagus Mala Fortuna Gypsies, este o rasă formată prin încrucișarea unei ființe magice cu iepurele de casă. A ajuns la noi în țară trimis ca un blestem de către Mohamed Ghur, pe urmele șatrelor de nomazi venite din India.

Șoșoiul a păstrat multe dintre particularitățile biologice ale iepurelui de casă, dar a căpătat de la celălalt părinte noi obiceiuri și capacități magice.

Șoșoiul are o activitate mai intensă odată cu venirea nopții. Având auzul foarte fin, când aude haladeală, șoșoiul este atras ca un magnet de palatele țigănești de pe o rază de doi kilometri, unde se duce și sapă galerii în pământ pe sub temelia acestora și acolo își stabilește un culcuș temporar. Asemeni pisicii, care consumă energiile negative din locurile unde se așează, șoșoiul consumă norocul țiganilor din palatul sub care se ascunde. Când părăsește acest culcuș, șoșoiul, asemeni șopârlei, își lasă coada acolo, prin care absoarbe norocul de la distanță până când îi crește alta la loc. Astfel se explică de ce majoritatea palatelor țigănești rămân neterminate.

De asemenea, șoșoiul este atras de mirosul excrementelor de țigan, așa le ia urma cel mai ușor. Țiganii s-au prins și de aceea nu-și fac niciodată toaleta în palat, încercând să deruteze astfel șoșoiul, însă acesta s-a adaptat astfel încât să ia urma și după alte tipuri de excremente țigănești, cum ar fi manelele. De multe ori, din cauza manelelor cad victime ale șoșoiului și români nevinovați. Pe vremea când a fost creat acest animal de temut nu existau manele, deci nu avea cum să fie programat genetic să facă diferența. Deci, aviz amatorilor, mare atenție să nu mirosiți a țigan!

Citiți și:  Mutaţii în identificarea etnică a ţiganilor

Cea mai interesantă capacitate magică a sa este că amplifică de 10 ori norocul pe care îl acumulează și îl transferă către stăpân, în schimbul hranei. Folosindu-se de această capacitate a șoșoiului, Mohamed Ghur a reușit să păgubescă clanul Rajput, mult timp după fuga acestuia.

Fie că vrem sau nu să recunoaștem, niciunul dintre noi nu iubim teribil țiganii, paradoxal, chiar și maneliști fiind. Motivele sunt simple și le-am mai spus, dar le repetăm: țiganii au numai drepturi, fără obligații. Principalele lor ocupații ale unora din ei sunt ciorditul, țepuiala, proxenetismul și cerșetoria. Sunt antisociali și caută scandal cu orice preț pentru a se impune. Nu plătesc taxe și impozite pe nimic. Fac pe regii șoselelor în mașini ce au prețuri obscene. Nunțile și înmormântările lor sunt de o opulență ce sfidează pe orice român din orice pătură socială. Palate, monumente ale kitsch-ului, apar peste noapte în puncte strategice ale zonelor locuite de români.

Citiți și:  Efectul Șoșoacă/Antena 3/Poveste reală cu o pirandă „de valoare” internată în spital: Medicul a fost prins între regulamente şi ameninţările pacientei că vine clanul interlop să dea la oase

Ce să mai lungim vorba… țiganii fac toate astea ca să ne umilească, să simţim că ei sunt foarte șmecheri, de fapt, unici. Dar, adevărul este că au noroc cu carul, doar șoșoiul îi mai temperează. De aceea, el tinde să devină unul dintre cele mai necesare animale de companie în România. Noi intenționăm să facem o fermă specializată. Ştie cineva o bancă țigănească, care acordă credite? Sau, poate împrumutăm de la cămătari!? (Sursa: Defecti.ro)

VEZI SI: Galateanul care a injunghiat de 17 ori un TIGAN a fost condamnat la 17 ani de inchisoare. Acesta muşca ţiganii şi îi înjunghia cu zâmbetul pe buze. „Spunea că are acum o satisfacţie mai mare, nu regretă“

61 de vizualizări

Susțineți presa independentă. Ne puteți sprijini printr-o donație prin PayPal:

LASA UN COMENTARIU