Șoșoacă tocmai a uimit toată România: A forțat intrarea în sediul Ministerul Sănătății iar acum merge la Ministerul de Interne

Senatoarea Diana Șoșoacă, cea care face o campanie totală anti vaccin, tocmai a uimit toată România. Aceasta a forțat intrarea în sediul Ministerul Sănătății, în urmă cu doar câteva momente.

Senatoarea Diana Șoșoacă, cea care face o campanie totală anti vaccin, tocmai a uimit toată România. Aceasta a forțat intrarea în sediul Ministerul Sănătății, în urmă cu doar câteva momente.

Şoşoacă a forţat intrarea de la Ministerul Sănătăţii
Gest absolut şocant făcut de senatoarea Diana Şoşoacă. Aceasta a forţat intrarea de la Ministerul Sănătăţii, chiar în timpul protestelor AUR de după incendiul de la Institutul Matei Balş.

Cunoscută ca o susţinătoare a antivacciniştilor, Şoşoacă se află printre zecile de persoane care s-au adunat în faţa Ministerului Sănătăţii. Este a doua doua zi de proteste, în urma incendiului de la Institutul “Matei Balş”.

Citiți și:  Scandalul momentului ia amploare. România, pusa la zid la Bruxelles. Jurnaliști din întreaga lume s-au mobilizat!

La faţa locului este şi senatoarea AUR Diana Şoşoacă, aceasta exprimându-şi intenţia de a intra în clădirea Ministerului Sănătăţii, pentru a lua legătura cu ministrul Vlad Voiculescu.

Persoanele prezente la protest au steaguri şi vuvuzele şi solicită o reformă a sistemului de sănătate, precum şi asumarea responsabilităţii în urma incendiului de la Institutul “Matei Balş”. Aceştia sunt membri şi simpatizanţi ai celor de la AUR.

Partidul Alianţa pentru Unirea Românilor a organizat, sâmbătă, un protest la sediul Ministerului Sănătăţii. La eveniment au participat zeci de persoane, având steaguri şi vuvuzele, fiind scandate lozinci precum “Demisia!”, “Jos Guvernul!”, “Ruşine să vă fie!” sau “Ieşiţi din casă, dacă vă pasă!”.

Citiți și:  Diana Şoşoacă este CITATA la Parchetul General. Ar putea fi adusa CU MANDAT

Principala revendicare a protestatarilor a fost demisia actualului ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Un cometariu

  1. marian popescu

    monstrul asta nu poate umbla liber !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *