Șoșoacă, lovitură de grație în România. Ce plan are senatoarea

Diana Șoșoacă, fosta senatoare AUR, reușește să ajungă în prim-planul celor mai arzătoare probleme ale României. Recent, fostul avocat a ajuns în mijlocul protestelor minerilor de la Lupeni și le-a vorbit acestora în stilul caracteristic, ajungând să confiște practic manifestația.

Diana Şoşoacă a reușit să intervină în forță în protestul din Valea Jiului și să acapareze pur și simplu manifestația. Mai mult, fostul senator AUR vrea să aducă minerii la Bucureşti. Protestul a început în urmă cu câteva zile și continuă în Lupeni. În weekend, între mineri şi-a făcut apariţia şi Diana Şoşoacă care a intrat peste oamenie ce îşi cereau salariile neplătite în stradă, scrie adevărul.ro.

Ce a cerut Diana Șoșoacă în mijlocul minerilor
Sâmbătă, Diana Şoşoacă şi-a făcut apariţia în Valea Jiului, confiscând practic protestul minerilor. Timp de câteva ore, fosta senatoare AUR a preluat microfonul de câte ori a avut ocazia și s-a folosit din plin de situaţia tensionată de la faţa locului.

”De ce să nu luăm noi o aprobare şi să veniţi să protestaţi la Bucureşti? Aici, ei nu vor veni. Nu au curaj, le este frică. Ei sunt cu şoferi, cu elicoptere. Suntem o mână de parlamentari care vă susţinem. Nu cedaţi! Să se dea drumul la toate minele din ţară, pentru că există soluţii economice. Ăştia de la putere sunt nişte asasini economici! Dacă suntem uniţi, rechinii mor. Există soluţii, credeţi-mă!”, a transmis Diana Şoşoacă.

Mai mult, aceasta a coborât în mijlocul minerilor şi şi-a continuat discursul anti-pandemie.

”Jos masca! Nu mai există pandemie! Parlamentul Cehiei a anulat starea de alertă. O să vă spună că din cauza pandemiei nu pot lua măsuri. Care pandemie? Pandemia nu există!”, a strigat Diana Şoşoacă, la microfon.

Sursa: capital.ro

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație