Șoșoacă, avertisment halucinant despre vaccinarea anti-Covid-19: „Îl înlocuiește pe Dumnezeu și modifică structura ADN-ului”

Fosta senatoare AUR, Diana Șoșoacă nu se oprește în a transmite semnalele de alarmă privitoare la vaccinarea anti-Covid-19, scopul fiind acela de a-i convinge pe români să renunțe la vaccin. În urmă cu câteva ore, politicianul a transmis un mesaj disperat către copii și adolescenți, prin care le explică teoria transformărilor care vor avea loc în organism, odată cu administrarea serului.

„75% dintre femeile vaccinate au suferit avorturi”
Senatoarea independentă care s-a opus în toată perioada pandemiei atât purtării măștii de protecție, cât și vaccinării, revine în atenția cetățenilor cu un nou avertisment care se adaugă listei „De ce nu vaccinare”creată de senatoare însăși.

Din păcate, în ciuda tuturor recomandărilor medicilor și cercetărilor științifice la baza cărora stau beneficiile vaccinării, Diana Șoșoacă insistă sa demotiveze tot mai multe categorii de persoane să nu se vaccineze. Potrivit celor declarate de aceasta, în cadrul unei emisiuni, vaccinul ar face foarte mult rău femeilor care aleg să se vaccineze, astfel că multe dintre cele imunizate au suferit deja avorturi sau au devenit infertile.

Citiți și:  Arafat intra peste Diana Șoșoacă in scandalul cu jurnalista RaiUno

Mesajul transmis de senatoare către adolescenți
”Este foarte clar că există efecte adverse care duc inclusiv la moarte și, până când nu se va termina acest experiment, în decembrie 2023, voi milita contra vaccinării.

Vă solicit tuturor să nu vă vaccinați atât timp cât nimeni nu despăgubește pe nimeni!
În caz de deces, despăgubiți familia decedatului cu 5 milioane de euro!

Mulți cercetători spun că afectează genomul uman, ceea ce înseamnă că-l înlocuiește pe Dumnezeu și modifică structura ADN-ului, ceea ce înseamnă că nu veți mai fi oameni!

Copiii care sunt făcuți de persoane vaccinate oare vor suporta aceeași transformare genetică? Vor mai fi oameni normali ca noi sau vor fi niște pseudooameni, o altă specie?
Din totalul femeilor care au suferit efecte adverse, peste 75% din ele au suferit avorturi, cele care erau gravide, iar celelalte sunt sterile ca urmare a vaccinării. Mă întreb câte femei vor mai putea procrea în viitor…

Citiți și:  Oamenii s-au săturat de vaccinul anti-Covid. Campaniile de vaccinare se prăbușesc în toată lumea

Rog copiii din România, rog adolescenții să nu se ducă la vaccinare!”, a declarat Șoșoacă, potrivit realitatea.net.

Sursa: playtech.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!