”Soroșiștii” au încercat deturnarea protestului din Piața Universității. Protestatarii cu Tricolorul în mâini au oprit diversiunea ”iohannistă”

andreea-petruț-proteste-roșia-montană

Un grup de ”soroșiști” veniți din provincie au încercat să deturneze seara aceasta manifestația din Piața Universității pentru a impune lozinci cunoscute și promovate de ong-urile România Curată sau Uniți Salvăm Roșia Montană?

S-a ridicat o scenă în Piața Universității de către o televiziune bucureșteană, iar unii propagandiști ”soroșiști” veniți de la Cluj-Napoca, în frunte cu fostul lider a studenților, Andreea Petruț, o activistă cunoscută la mitingurile ilegale din capitala Ardealului, care blocau zile  la rând circulația rutieră, au încercat să deturneze manifestările de protest din București spre interesele unor forțe și interese obscure.

Membrii galeriilor de fotbal și naționaliști cu Tricolorul în mâini au huiduit și au luat microfonul din mâna Andreei Petruț (foto jos), care instiga cu lozinci specific societății civile plătite de ideile lui Geroge Soroș. “Piaţa asta e a oamenilor liberi, a oamenilor fără lideri”, a mai spus tânăra de la microfon. Un român a tras cablu din priză, iar scena cu ong-iști a rămas în beznă.

Citiți și:  Noua Ordine Mondială, școlită de Soros. Planul de supunere socială și economică a omenirii

Protestatarii din Piața Universității nu doresc deturnarea mitingului în beneficiul profitorilor societății civile soroșiste manevrate de Klaus Iohannis și serviciile secrete.

Românii care îi comemorează pe eroii de la clubul Colectiv participă la un marș al tăcerii sau se roagă la Patriarhie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

4 comentarii

  1. Sită Deasă

    AFARA! AFARA CU SOROS DIN TARA !

  2. Sită Deasă

    Un banner cu sloganul "AFARA! AFARA CU SOROS DIN TARA!" ar fi util si benefic la manifestatii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.