Soros cere înlocuirea lui Zuckerberg din fruntea Facebook!

Într- un articol publicat în The New York Times, Soros cere, nici mai mult, nici mai puțin, decât înlocuirea lui Mark Zuckenberg din fruntea companiei pe care acesta a fondat-o. Motivul? Refuzul lui Mark Zuckerberg de a verifica publicitatea politică va face ca Trump să fie reales și va ajuta la răspândirea știrilor false și a dezinformării.

George Soros bănuiește, de altfel, că Mark Zuckerberg a încheiat o alianță ascunsă cu președintele Trump. „Facebook îl va ajuta pe președintele Trump să fie reales, iar domnul Trump va apăra, la rândul său, Facebook împotriva atacurilor din partea autorităților de reglementare și a media. ”

Soros susține că Zuckerberg s-a întâlnit cu președintele Trump în urmă cu patru luni, pe 19 septembrie 2019, iar acordul informal dintre cei doi „a deschis ușa pentru fals, manipulare, declarații extreme și incendiare ”.

Citiți și:  Noua Ordine Mondială, școlită de Soros. Planul de supunere socială și economică a omenirii

Interesant este că Soros spune că, în aceste condiții, victoria lui Trump în alegerile prezedențiale e inevitabilă. În opinia lui George Soros (mare atenție la această declarație, pentru că va avea curând consecințe juridice) Facebook este o companie media și nu o „platformă”, ceea ce înseamnă că ar trebui să poarte responsabilitatea pentru tot ceea ce publică. De asemenea. Soros a atacat-o pe Sheryl Sandberg de la Facebook: „Clișeul din Silicon Valley că Facebook încearcă să facă lumea un loc mai bun e uzat. Facebook ar trebui judecat după ceea ce face, nu după ceea ce spune”, susține Soros, care afirmă că Zuckerberg este un inginer software, dar asta nu înseamnă că are vreo putere superioară în rezolvarea problemelor majore ale societății.

Potrivit lui Soros, Zuckerberg seamănă foarte mult cu ceilalți ingineri software: toți știu să scrie coduri. Ei nu au, însă, abilități sau idei speciale pentru rezolvarea problemelor sociale complexe – indiferent cât de multe date au.

Citiți și:  Noua Ordine Mondială, școlită de Soros. Planul de supunere socială și economică a omenirii

De fapt, marea supărare a lui George Soros este că monopolul globalisto-progresist asupra mass-mediei începe să crape și că metodele sale de presiune și dezinformare au fost preluate și de forțe care îi sunt ostile. Mult mai interesant ar fi de aflat cum vede Soros debarcarea lui Zuckerberg din fruntea companiei pe care a creat-o și o controlează. Nu de alta, dar ar fi o cale de urmat și pentru înlocuirea conducerii Open Society Foundations.

Urmărește ultimele știri pe Google News

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasa un comentariu