Sorin Ovidiu Vîntu, TEORIE EXPLOZIVA despre scandalul voturilor de la Sectorul 1

Sorin Ovidiu Vîntu, fostul patron al Realitatea TV, lansează o explocaţie inedită pentru scandalul de fraudă electorală de la Sectorul 1, unde au apărut imagini cu persoane care umblau la sacii cu voturi. Vîntu susţine că operaţiune este gândită de serviciile secrete, pentru a revela adevăraţa faţă a USR. Potrivit lui SOV, clasa politică nu se poate schimba atâta timp cât sistemul politic prevăzut de Constituţie nu se schimbă.

„Majoritatea populaţiei a văzut ce s-a întâmplat la Sectorul 1. Groaznic! De ce au fost date publicităţii aceste imagini? Este clar o operaţiune măcar gândită de nişte specialiştii din serviciile secrete. De ce au fost date publicităţii? Ca să arate tuturor că USR nu se deosebeşte de celelalte partide. Aşa este. Pentru că acelaşi sistem politic va genera aceiaşi oameni politici. Nu doar acum s-au furat voturi. Din ’90 încoace, exceptând poate alegerile din 1990, toate celelalte au fost măsluite. Toate partidele au făcut şi fac exact acelaşi lucru. Ni s-a arătat că şi USR-iştii sunt la fel. Nişte derbedei, ca toţi ceilalţi. Trebuie schimbată Constituţia României, trebuie schimbat sistemul politic românesc, trebuie pus pe acest trup care se cheamă România un cap”, afirmă Vîntu, într-o înregistrare video publică pe pagina sa de Facebook.

Citiți și:  Dezvăluire şocantă despre milionarul Sorin Ovidiu Vântu!

Magistraţii Judecătoriei Sectorului 1 au amânat pentru joi pronunţarea în dosarul privind validarea mandatului de primar al Primăriei Sectorului 1, care a fost câştigat de Clotilde Armand. Judecătoria Sectorului 1 a decis, în 12 octombrie, disjungerea cererii PSD referitoare la renumărarea voturilor sau la reluarea alegerilor şi formarea unui nou dosar având ca obiect validarea mandatelor consilierilor locali. Instanţa a stabilit ca în dosarul privind validarea primarului termenul să fie pe data de 14 octombrie. Miercuri, instanţa a amânat pronunţarea în acest dosar pentru data de 15 octombrie.

Sursa: stiripesurse.ro

306 vizualizări

Susțineți presa independentă. Ne puteți sprijini printr-o donație prin PayPal:

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU