Sorin Lavric, senator AUR: „Țiganii au adus Coronavirusul în România!”

Sorin Lavric, membru în conducerea AUR, partid care a obținut 9% din voturile românilor la alegerile parlamentare, va ocupa un loc în Senatul României, situație în care, pentru următorii 4 ani, va legifera și în privința minorităților naționale.

„Niciun om sănătos nu va muri în urma infestării directe cu virusul”, spunea Lavric.

Dar restul? Restul este o consiprație pentru că Lavric nu crede în „virulența mortală a acestei epidemii, o virulență care, din cauza presei, a ajuns să fie percepută ca o plagă trimisă de Dumnezeu pentru păcatele omenirii.”

Din spusele lui Lavric, ritmul alert al îmbolnăvirii românilor cu COVID-19 nu s-a datorat nerespectării normelor sanitare de protecție, introduse în întreaga lume, ci faptului că romii au fost cei care au adus cu ei virusul din statele din care s-au întos, în luna martie, înainte de lockdown.

„Cei care s-au repezit să se întoarcă au fost țiganii cărora amenințarea virusului le-a secat imboldul de a cerși, a fura și a codoși în țările europene.”, declara Sorin Lavric.

Iar declarațiile rasiste nu se opresc aici: „Inșii aceştia sunt o plagă socială pe care numai ipocrizia politicienilor şi numai duplicitatea gazetarilor o trec sub tăcere.”

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasa un comentariu