“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
POLITICA

Sorin Grindeanu: Vom aduce acasă românii din diaspora, la nevoie vom trimite poliția după ei!

sgda

Guvernul ii invita pe romanii din diaspora sa revina in tara pentru a-si plati taxele si impozitele restante, in caz contrar se pot trezi cu politia la usa!

„Intentionam sa ii readucem in tara pe toti romanii din diaspora prin programul intitulat sugestiv „Marș la prima casa!„. Bineinteles, este vorba de prima casa de la ghiseele ANAF, acolo unde romanii din diaspora isi pot plati taxele si impozitele restante.

Programul a fost lansat deja de o saptamana si speram ca va fi unul de succes, altfel nu stiu de unde vom avea banii necesari pentru a plati toate pensiile si salariile pe care tocmai le-am marit.

Cu aceasta ocazia fac apel la batranii care au copii plecati la munca peste hotare, la cei care au prieteni, rude sau cunoscuti acolo, sa duca mai departe mesajul nostru si mai cu amenintari, mai cu vorba buna, sa ii convinga pe acestia sa revina in tara pentru a-si plati darile, pentru ca de ele atarna milioane de pensii si de ajutoare sociale.

Bineinteles, dupa ce platesc, se pot intoarce in tarile in care isi castiga painea, ca doar nu avem vreo obligatie fata de ei, atata timp cat voteaza cum voteaza…

Ceea ce merita sa retineti e urmatoarea idee: vom aduce acasa romanii din diaspora cu orice pret, la nevoie le vom trimite politia la usa.”

A declarat primul ministru.

Sursa: Ponturi Fierbinti

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.