Sondaj Important – Romanii prefera NATIONALISMUL

Pentru mulți naționaliști români, decesul marelui martir al neamului, mareșalul Ion Antonescu și venirea ciumei roșii ar reprezenta sucombarea pentru eternitate a sentimentului național românesc printre rândurile guvernanților.

Epoca de ascensiune a comunismului a condamnat dur orice activitatea naționalistă, în special cea a Mișcării Legionare, ea fiind trecută în ilegalitate până în 1991, iar de acum încolo, datorită unui sionist agramat pe nume Vexler, acest proces se va repeta.

Nota Editorului: Încă din 2015, din cauza unui trădător pe nume Crin Antonescu, condamnarea Mișcăii Legionare s-a repetat. Unii au avut probleme încă de la OUG 31/2002.

Revoluția din 1989 și execuția lui Ceaușescu a reprezentat căderea oficială a comunismului. Pentru o clipă părea că România a scăpat odată și pentru totdeauna de manipulări jidănești și scheme bolșevice, însă cât este de adevărat acest lucru, urmează să vedem… Un singur lucru este cert: “Regimul s-a schimbat, iar monștrii au rămas.”

Actualmente, tot aceiași marxiști promovează agenda lor anti-românească prin toate resursele posibile. Au ocupat majoritatea pârghiilor media, politice și economice și prin intermediul lor dirijează constant acțiunile și modul de gândire a românului de rând.

Deși aceste mesaje sunt redate într-un mod subliminal, unii oricum recunosc semnătura (((cuiva))) din spatele acestora. În contextul în care poporul românesc este rezultatul unei manipulări exterioare ce se opune ferm valorilor tradiționale și demnității, pare greu de crezut că unii cetățeni mai țin la propriile datini și principii.

De așa părere am fost și eu, până am dat de un articol ce generalizează viziunile oamenilor de rând la subiectele propriu-zise. Conform sondajului de pe acest site –  https://romania.europalibera.org/a/un-sondaj-care-arată-că-românii-ar-fi-gata-pentru-o-mișcare-naționalist-extremistă/29791778.html , 72% din cei interogați consideră că nu este acceptabilă căsătoria dintre 2 reprezentanți de același sex.

Din articolul presei controlate de straini:

O treime dintre cei intervievați în sondajul IRES au avut expereințe directe în care au fost discriminați. Cea mai mare intoleranță se manifestă față în ordine față de homosexuali, romi, imigranți, musulmani, persoane cu infectate cu HIV, față de cei care au altă religie, față de maghiari și evrei.

Această intoleranță ar avea legătură cu „teama de diferneță” după cum explică sociologii de la IRES, fiindcă această frică de cei care sunt altfel apare la întrebarea „câtă încredere aveți în…” Din această interogare rezultă că neîncrederea cea mai mare a majorității este față de homosexuali, în proporție de 74%. Pe scara neîncrederii urmează romii cu 72%, imigranții cu 69%, deși România nu s-a confruntat cu adevărat cu această problemă. 68% dintre români nu au încredere în musulmani, cu toate că potrivit statisticilor sub 0.5% din populație ar fi aderat la cultul islamic. 58% din populația României nu are încredere în maghiari conform sondajului IRES, 58% nu au încredere în persoanele de altă religie, decât cea ortodoxă, iar 46% nu au încredere în evrei.Aceste procente arată cât de profunde sunt în România prejudecățile și stereotipurile. De pildă, e greu de crezut că aproape jumătate din populația țării ar fi avut ocazia să interacționeze în mod direct cu un evreu pentru a-și forma o părere proprie, devreme ce potrivit Recensământului din 2011, în România mai trăiesc doar 3271 de evrei. Neîncrederea majorității față de evrei, într-un raport total disproporționat față de numărul lor, sugerează o atitudine anti-semită per se.

Discriminarea față de comunitatea LGBT și față de romi e deja un fenomen bine documentat în România, față de care autoritățile nu au strategii eficiente sau pur și simplu nu vor să rezolve lucrurile. Principalele probleme ale a romilor sunt sărăcia, posibilitățile limitate de a găsi un loc e muncă, accesul dificil la educație. Două treimi dintre gay își ascund orientarea sexuală în România pentru a reduce discriminarea și actele de violență. Pentru ei, atmosfera ostilă și legislația sunt obstacole greu de trecut deocamdată. Intolreanța ridicată față de comunitatea gay este dată de răspunsurile majorității, care în proporție de 52% susține că nu acceptă să aibă prieteni homosexuali, în vreme ce aproape 60% nu acceptă să aibă gay printre rude. De asemenea 40% dintre români nu accepta în familie un musulman, iar circa 30% nu ar accepta să recunoască un rom printre rudele sale.

Aproape jumătate dintre români (46%) cred că sunt superiori altora, deși nu sunt perfecți, ceea ce din nou indică un etnocentrism limitativ și închis, marcat de teama față de diferență. Mai mult de 2/3 dintre români nu sunt de acord cu căsătoria între homosexuali, iar 60% sunt în dezacord cu ideea parteneriatului civil.

Naționalismul este văzut ca o mișcare necesară pentru România de aproape jumătate dintre români, neîncrederea în străinii acre critică România este confirmată de 50% dintre respondenți, iar Soros este un personaj real care a făcut rău României pentru 36% dintre români.

Concluziile cercetării sugerează că majoritatea populației tinde să fie intolerantă, să se teamă ce lucrurile pe care nu le cunoaște și deci să accepte cu ușurință mesaje de tip nationalist, etnocentrist, homofob și chiar politici bazate pe superioritatea majorității. În acest caz, riscul ar putea fi întoarcerea la partide nationalist-populiste, cu tendințe extremist, după modelul Ungariei.

44% cred că imigranții trebuiesc opriți la granițele Europei. E un rezultat demn pentru cei care au fost supuși unei propagande diabolice din partea UE, care tinde să ruineze cultura oricărui stat. Instrumentul principal al acestei uniuni cu non-valori este empatia.

Omul de rând este într-atât de afectiv, încât este gata să ofere orice pentru a face pe altcineva fericit, fără a raționaliza consecințele actului său de “caritate”, care poate aduce mai multă daună decât folos.

Cel mai îmbucurător din acest sondaj este faptul că 48% consideră că naționalismul este o mișcare necesară României.

Dacă presupunem că cel ce și-a dat votul, într-adevăr știe ce înseamnă naționalismul, atunci acest rezultat este promițător pentru viitorul acestei țări. Să considerăm simplul fapt că România e rezultatul proaspăt al unei doctrine marxiste și rămâne în continuare supusă acestui proces.

Din cele observate, nu totul este pierdut și o bună parte din popor continuă să-și păstreze dragostea față de neam și țară și să judece consecvent, fără a fi manipulat. Dacă am vorbit acum de bine, rămâne să menționez de ceea ce întristează. 39% din cei interogați consideră că jidanul de origine ungurească, Soros nu a făcut niciun rău pentru România (menționez faptul că el a stat în spatele finanțării USR-ului, a înființării GDS, a redenumirii țiganilor în romi și a mai multor scheme de spălare de bani). Totodată mă consolează faptul că putem raporta acest scrutin la simpla indiferență/ignoranță a românului față persoana care stă în spatele multor evenimente dubioase.

Acest sondaj mi-a demonstrat că nu totul este pierdut și că mulți se mai țin cu speranța de revenire a României la poziția de stat cu demnitate, onoare și consecvență în acțiunile săvârșite. Sursa: Incorect Politic

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasa un comentariu