SONDAJ GANDUL: 86% DINTRE ROMANI NU VOR SA VINA IMIGRANTI. Cine vrea sa vina imigranti? Toata clasa politica obedienta Bruxelles-ului, Televiziunile si Massmedia controlate de clasa politica si Intreaga Retea SOROS din Romania

sondaj

Conform unui sondaj online organizat de ziarul „Gandul”, 86% dintre romani nu vor ca imigrantii sa vina in Romania – peste cota de 1785 acceptata deja de Iohannis.

In fapt, nu vor sa accepte deloc imigranti, dar asta a fost intrebarea pusa de ziar.

Chiar daca nu respecta toate regulile unui sondaj de opinie, la sondajul din Gandul au raspuns peste 2500 de persoane, o cifra foarte mare, ceea ce arata interesul urias pentru aceasta problema.

Prin urmare, Autoritatile Romane si intreaga clasa politica romaneasca foarte obedienta Bruxelles-ului, se gasesc intr-o situatie fara iesire, pentru ca au impotriva deciziei lor, aceea de a accepta cotele obligatorii ale Germaniei, 86% din populatia acestei tari.

Indraznim sa afirmam ca daca mii de imigranti vor ajunge in Romania, caderea in sondaje atat a Presedintelui cat si a partidelor ce-si impart puterea in Romania in acest moment, va fi la fel de dramatica ca si caderea in sondaje a lui Emil Constantinescu dupa ce a acesta a acceptat ca NATO sa bombardeze Serbia survoland tara noastra.

Deja promulgarea legii antilegionare a determinat caderea in sondaje a lui Klaus Iohannis cu 12% intr-o singura luna (nu exista alt eveniment important care sa se fi intamplat in acea luna care sa justifice o asemenea cadere dramatica in sondaje).

Reamintim cititorilor, ca dupa acceptarea de catre Emil Constantinescu ca avioanele NATO sa bombardeze Serbia, pornind si de pe teritoriul tarii noastre, Vadim Tudor a fost adevaratul castigator al alegerilor prezidentiale din anul 2000, si doar manevrele din massmedia dar mai ales cele din culise, l-au oprit sa ajunga Presedintele Romaniei.

De aici si balbaielile lui Iohannis care dupa ce a tacut 3 luni, crezand ca criza imigrantilor va trece neobservata in Romania, si ca imigrantii vor fi adusi pe furis, sub presiunea opiniei publice in fierbere, Iohannis a deschis gura recent spunand ca nu va primi nici un imigrant peste cei 1785, pe care ii agrease deja in iunie, la intalnirea Uniunii Europene, intalnire la care a acceptat exact cifra obligatorie care i s-a comunicat.

Numai ca a doua zi, dupa aceasta declaratie, la auzul noii cifre propusa de UE, de aproape 7.000 de imigranti alocati Romaniei, consilierul prezidential Orban a spus ca daca Uniune Europeana va decide ca „asta e cifra”, atunci vom primi cati ne vor trimite.

Mai mult, „generalul interesului national al altora”, Gabriel Oprea, a si dat ordin ministrului invatamantului sa caute noi locuri de cazare in caminele universitatilor si scolilor din Romania, semn ca autoritatile romane lucreaza din greu sa gaseasca locuri pentru cei 7.000 de imigranti „obligatorii”.

Iar acesta va fi numai inceputul. Conform declaratiilor lui Merkel, Germania va insista ca sa se instituie un sistem de „cote deschise” prin care imigrantii sa fie trimisi IN FLUX CONTINUU in tarile europene fara limita de numar, adica sa fie relocati si stramutati conform unor procente stabilite la Bruxelles, exact atatia cati vor veni.

Trebuie remarcata si isteria televiziunilor din ultimele zile, care dupa ce in mare parte au tacut crezand ca problema nu va exploda si imigrantii vor fi adusi fara sa-i observe nimeni, de cateva zile s-au aliniat „ca la un ordin” si au inceput in cor sa arate publicului larg „cum trebuie romanii sa fie solidari cu imigrantii si cat de bine trebuie sa-i primeasca pe imigranti”.

Citiți și:  Uragan asupra Europei. Unde-au dispărut refugiații?

De la Antena 3 si Romania TV pana la B1 Tv , Realitatea TV si DIGI 24 toate s-au aliniat brusc pe aceeasi directie.

Cazul cetateanului plecat in strainatate care si-a pus casa de langa Arad la dispozitia imigrantilor, a facut turul televiziunilor la fiecare jumatate de ora, in timp ce seara nenumarati analisti prezenti pe la toate televiziunile explicau celor 86% dintre romani care sunt impotriva, „cat de bine e sa vina imigrantii la noi”.

De remarcat, si activarea energica a intregii retele SOROS din Romania care incepand cu europarlamentarii din fundatiile lui SOROS (Renate Weber, etc…) care au votat in corpore in Parlamentul European, „cotele obligatorii”, continuand cu vectorii de opinie finantati de SOROS (Alina Mungiu Pippidi, Cristian Parvulescu, Romania Curata, etc..) si pana la ONG-urile ecologiste si libertariene finantate de SOROS care „au coborat in strada” si au organizat la Cluj in acest weekend, un miting la care au sustinut „cotele obligatorii de imigranti” (miting organizat de ONG-ul, PATRIR (vezi patrir.ro), un ONG puternic finantat din banii lui SOROS care a tras dupa el atat in strada dar mai ales „online” si alte ONG-uri precum si multi militanti de extrema stanga: comunisti, anarhisti, trotskisti, ecocomunisti, libertarieni etc…Multi dintre ei activeaza „in paralel” si in miscarea Uniti Salvam dovada ca la aceasta ora aceasta miscare e controlata in totalitate de extrema stanga neobolsevica din Romania.

Numai ca in ciuda propagandei „pro-imigranti” pe care au declansat-o in mass-media, autoritatile romane si intreaga clasa politica au si o mare problema legala de rezolvat, caci pana in prezent nici un imigrant din convoaiele care vin NU si-a manifestat interesul sa vina in Romania.

Prin urmare, Romania daca va accepta cotele obligatorii ale Germaniei, va accepta practic Deportarea si Stramutarea prin Europa a unor mii de oameni care vor fi adusi la noi cu FORTA, impotriva vointei lor.

Daca va fi asa, acest fapt va fi atat impotriva Constitutiei – Art. 3(4) – care zice ca nici o populatie nu poate fi stramutata si colonizata pe teritoriul Romaniei, cat si contrara Legii Azilului din Romania – care zice ca imigrantii trebuie sa se afle la granita sau pe teritoriul Romaniei (deci nu in Ungaria, Italia, Grecia Germania, etc… de unde sa fie adusi cu forta), iar odata ajunsi in mod liber la granita sau pe teritoriul Romaniei, imigrantii trebuie sa-si exprime vointa lor libera de a cere azil in Romania.

Numai ca, pana acum, nu am auzit NICI UN IMIGRANT exprimandu-si vointa libera de a veni in Romania.

In schimb, am auzit „vointa libera” a lui Merkel si a lui Juncker de a trimite cu forta imigranti in Romania si in alte tari europene, impotriva vointei imigrantilor.

Prin urmare, Romania se afla in acest moment in situatia acelor „germani”, care vor sa ajute o baba, sa treaca strada cu forta desi saraca baba nu are de gand sa traverseze pe-acolo. Ar fi de ras daca nu ar fi ILEGAL.

ABR44d53c_profimedia_0131296433

Iata cateva dintre parerile cetetanilor romani in problema primirii imigrantilor

Ionela Ionescu – Logic

2015-09-10 – 06:35

Pai la noi mancarea, benzina si gazul iarna sunt mai scumpe ca in Germania cu salariile infime fata de Germania, spitalele sunt de vise rele, ar fi chiar o pedeapsa pentru ei sa vina…

Citiți și:  Uragan asupra Europei. Unde-au dispărut refugiații?

Aici avem preturi de UE cu salarii de Zimbabwe ….

Si nefiind noi in Smenghen, mai tarziu in timp cum or sa mai plece de-aici, or sa ramana blocati in Romania inglodati intr-un asemenea „nivel de trai”?

Chiar daca PENTRU INCEPUT Bruxelles-ul da niste fonduri pentru ei, totusi aceste fonduri nu vor dura la nesfarsit si de la un moment dat vor intra pe ajutoare sociale de nivel romanesc :)))))

Ca de muncit nu ne facem sperante ca vor munci vreodata, sa fim realisti.

Gutui Adi – Nu sunt de acord ca aceste persoane sa vina

2015-09-10 – 18:04

Noi nu avem de munca si suntem plini de datorii.

Nu putem sa-i mai luam si pe acesti arabi si sa ne facem ca uitam ca suntem in criza economica.

Zamolxe – Trezirea la realitate

2015-09-10 – 20:18

Idioti ?!

Pentru ce este poporul Roman idiot ?

Suntem idioti ca nu mai aceptam sa se bage ceva pe gatul nostru cu de-a sila ?

Suntem idioti ca ne negam toti politicienii , care nu fac altceva , decat sa fure cat mai mult ?

Suntem idioti ca nu mai credem in gogoritele emanate de U.E. si de politicienii nostri patrioti?

Suntem idioti ca vrem sa traim pe picioarele noastre si sa recladim tara asta distrusa de U.E. cu ajutorul tradatorilor de tara ?

Suntem idioti ca nu vrem sa facem ce spune Germania ?

Suntem idioti ca traim dupa regulile altora si nu dupa ale noastre … de aceea suntem idioti, suntem idioti ca acceptam clasa asta politica plina de compromisuri , crezand ca prin compromisurile facute de ei o vom duce mai bine .

Poporul Roman daca nu accepta emigrantii Siriei , nu-i accepta din cauza traiului greu .

Banii de la Bruxelles alocati tarilor care vor gazdui emigranti in Romania, trei sferturi se vor duce in buzunarele politicienilor si un sfert vor fi folositi pentru acesti asa zisi refugiati .

Romanii nu sunt idioti ca nu-i primesc pe emigranti, ROMANII SUNT IDIOTI CA NU SE IMPLICA EFECTIV IN PROBLEMELE STRINGENTE CARE-I AFECTEAZA

 

Nota Redactie Asa cum puteti observa analiza romanilor nu numai ca e de bun simt dar e una de prima mana.

Mai mult, desi romanii resping venirea imigrantilor in Romania, cauzele si explicatiile acestei respingeri sunt de natura economica si sunt datorate in primul rand saraciei acute pe care romanii o resimt in viata lor de zi cu zi precum si din cauza starii economice proaste a tarii noastre.

Nu razbate nici o urma de „xenofobie”. „Xenofobia” invocata si blamata pana la saturatie in spatiul public de catre oamenii politici si de activistii de extrema stanga practic nu exista.

Ce se mai poate observa este o dezamagire crunta atat la adresa Uniunii Europene cat si la adresa clasei politice de la noi.

Cotele Obligatorii asa cum arata dupa impartirea a 120.000 de imigranti. Cum vor arata cand se va imparti 1 milion de imigranti? Sau cum vor arata cand se vor imparti 5 milioane de imigranti (estimare facuta de Al Jazeera)?

ima

Sursa: Fluierul.ro

VEZI SI: LIDER TERORIST: „România este pământ islamic și trebuie eliberat!”
9 vizualizări

Susțineți presa independentă. Ne puteți sprijini printr-o donație prin PayPal:

LASA UN COMENTARIU