13 comentarii

 1. Ii lasam sa se reintoarca la Mutti Merkel.

  • Ii trimitem cu destinatia Bruxelles, Marea britanie , Germania, Austria…acolo unde le sunt fratii si unde lumea e bogata, civilizata si se descurca cu ceea ce au creat!

 2. sa fie urcati in avioane si trimisi in SUA pt ca ei au vrut sa-i democratizeze

 3. ii ajutam sa plece imediat unde isi doresc si anume in germania. Apoi avem un foarte bun motiv sa nu-i mai primim inapoi. Daca incepe un razboi vor pleca primii cerand azil in alta tara bogata, nu-i leaga nimic de rormania. Nici cultural, nici religios, etc. in schimb in america si anglia au creat enclave in care politia nu are nici o putere ba mai cer si autonomia. Singurii pe care i-as primi ar fi copii.

 4. Problema e simpla. Dupa ce sunt trimisi acasa emigrantii economici, cei ramasi, refugiatii, incap fara probleme in GERMANIA.

 5. ii ajutam…ca de asta suntem oameni

 6. la munca cu ei , iar cei ce nu vor expulzati cu avionul si cu datori fata de statul Roman si cu interdictia de 5 Pina la 10 ani . Cei ce incearca sa se sustraga si de una si de alta sa vina bunicul nostru Vlad sa va arate ce sa facet!

 7. trimisi acasa de unde au venit..acolo sa isi arate fortele si vitejia..nu la noi

 8. Cea mai mare prostie a europenilor este faptul ca i-a salvat de pe mare,le-a permis accesul pe tarm si le-au dat de mincare si apa!Nimic din toate acestea nu trebuiau facute!Cit despre romani,sa se uneasca si sa nu permita intrarea in tara a acestor invadatori!Sa fie asteptati cu mitralierele in functiune,nu avem nevoie de ei!

 9. Toti refugiatii care poate nu vor veni aici, ii retrimitem la tanti Merkel cadou ( sa se spele pe cap cu ei) si ne luam romanii nostri inapoi de acolo, ca si asa nu mai sunt vazuti cu ochi buni. Cel putin ai nostri muncesc. Cei care raman totusi sa fie obligati prin lege sa respecte absolut toate legile statului roman, sa munceasca, eventual in intreprinderile inchise de guverne aiurea. Poate si o convertire la ortodoxism ca bonus.
  Daca nu vor, pot pleca de unde au venit. Daca au alte intentii folosim metoda lui Vlad . Este practica, lemn "de cea mai buna calitate ca sa satisfaca clientul….(citat din Andries)" exista din belsug.

 10. Toti refugiatii care poate nu vor veni aici, ii retrimitem la tanti Merkel cadou ( sa se spele pe cap cu ei) si ne luam romanii nostri inapoi de acolo, ca si asa nu mai sunt vazuti cu ochi buni. Cel putin ai nostri muncesc. Cei care raman totusi sa fie obligati prin lege sa respecte absolut toate legile statului roman, sa munceasca, eventual in intreprinderile inchise de guverne aiurea. Poate si o convertire la ortodoxism ca bonus.

 11. Mhatan Ncour

  Sunt in ilegalitate in Romania: deci, afara din Romania sau expulzati intr-o tara care ii vrea…Not our monkeys, not our circus!

 12. La voi sa ramana toti…nu m-ai e loc de jeguri pe continentul asta!…so ……..gl!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *