SONDAJ. Cutremur social: casatoria intre persoane de acelasi sex. Sunteti de acord sau nu?

gay22
După dezbateri nesfârşite, petiţii şi liste de semnături, marşuri pro şi marşuri anti, România a ajuns în faţa unui prag pe care nu ştim cum îl va trece: legiferarea căsătoriei între persoane de acelaşi sex.

Coaliţia pentru Familie a strâns trei milioane de semnături pentru o iniţiativă de modificare a Constituţiei, astfel încât actul fundamental să confinţească definiţia căsătoriei ca fiind între bărbat şi femeie.

Relaţiile homosexuale nu sunt pedepsite de Codul Penal românesc (au fost până în anul 2000), iar acum reprezentanţii acestei minorităţi sexuale cer, ca şi alte ţări occidentale sau Statele Unite ale Americii, ca şi căsătoria între persoane de acelaşi sex să fie legală.

Citiți și:  Vaccin periculos împotriva fiinţei naţionale

Curtea Constituţională a fost chemată de amebele tabere să se pronunţe în această chestiune. Constituţia nu interzice explicit căsătoria între persoane de acelaşi, în schimb Codul Civil o defineşte ca uniune între un bărbat şi o femeie. Declararea neconstituţională a acestui articol de Cod Civil echivalează practic cu legalizarea căsăstoriilor homosexuale.

Asteptam opiniile dvs. mai jos, la rubrica comentarii.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

252 de vizualizări
loading...
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Cele mai vechi
Cele mai noi Cele mai votate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Mouyanol
Mouyanol
4 ani in urma cu

Sau coitul bucal,nu-i asa Crina ?

Pal Mioara
Pal Mioara
3 ani in urma cu

Nu sunt de acord cu casatoriile GAY !Nu vreau sa ajungem ca Sodoma si Gomora! Nu vedeti ce se întamla in America?Vreti sa vina pedepsele lui D-zeu si peste noi?