SONDAJ BOMBĂ – Ce cred românii despre condamnarea lui Liviu Dragnea

Un sondaj realizat de SOCIOPOL arată că 45% dintre români consideră că Liviu Dragnea a fost condamnat politic și executat de statul paralel. Doar 35% consideră că sentința a fost corectă și neinfluențată politic.

Știrea referitoare la condamnarea lui Dragnea s-a bucurat de un grad mare de interes, 63% dintre români mărturisind că știu despre ce este vorba și 32% au urmărit cu mare interes, iar 9% cu foarte mare interes.

În ceea ce privește votul politic, dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri PSD ar obține 41%, PNL 20% și ALDE 12%. Remarcăm faptul că au crescut foarte mult Mișcarea România Împreună (7%), în timp ce Pro România a lui Victor Ponta a ajuns la (5%).

Citiți și:  Amenințare directă pentru Klaus Iohannis. Anunt SOC

De asemenea, în ceea ce privește personalitățile politice, pe primul loc se află Raed Arafat cu 50%, urmat de Gabriela Firea cu 25% și Klaus Iohannis cu 24%, iar pe locul patru se plasează Laura Codruța Kovesi cu 19%.

Călin Popescu Tăriceanu are 17%, cu două procente mai mult decât Liviu Dragnea, care are doar 15%. În același timp, liderul opoziției, Ludovic Orban are doar 8%.

VEZI SI: BREAKING NEWS: Moțiunea de cenzură a PICAT: Nu au fost suficiente voturi

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

2 comentarii

  1. Romanii vor ajutor social

  2. Romanii vor ajutor social

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.