Soldat răpit, ars şi torturat după ce s-a dus să se întâlnească cu o femeie cunoscută pe Tinder

Un soldat a ajuns la spital în stare gravă, după ce a fost atăcat, răpit şi torturat. Tânărul ieşise la întâlnire cu o femeie cunoscută pe Tinder. Incidentul a declanşat protocolul de urgenţă.

Cobhan Mclelland, în vârstă de 18 ani, internat în stare gravă în urma atacului, aranjase o întâlnire cu o femeie la o proprietate din Edinburgh, la primele ore ale dimineţii. Când a ajuns la adresă a fost atacat de un bărbat care l-ar fi agresat şi nu i-ar fi permis să mai plece. A suferit arsuri, răni şi „traume psihice” care îi vor schimba complet viaţa.

Dylan Rigby, în vârstă de 19 ani, a fost acuzat în legătură cu presupusul incident. Acesta s-a prezentat în instanţă acuzat de răpire, agresiune şi tentativă de crimă, relatează Daily Mail şi urmează să apară din nou în faţa instanţei în următoarele zile.

Familia lui Cobhan spune că au fost informaţi duminică dimineaţă că soldatul, care locuieşte la cazarma Dreghorn din Colinton, a fost dus la o unitate de urgenţă din Edinburgh. Tânărul a fost găsit în stare de şoc, cu „traume care îi vor schimba viaţa” după calvar şi primeşte îngrijiri medicale de specialitate atât pentru răni, cât şi pentru arsuri.

Adolescentul, care ar fi originar din Doncaster, a intrat în armată la vârsta de 16 ani, împlinind 18 ani în ianuarie. „Avea o întreagă carieră înainte, acum este complet traumatizat” a declarat un membru al familiei.

Incidentul a declanşat protocolul de urgenţă.

Un purtător de cuvânt al Ministerului Apărării a confirmat cele întâmplate: „Putem confirma că a existat un incident care a implicat un militar şi un civil la primele ore ale dimineţii. Soldatul a fost dus la spital, iar poliţia investighează incidentul.”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!