Șoigu, amenințare DIRECTA: Rusia va ataca Kievul cu ocazia vizitei oficialilor occidentali: „Nu ar fi neapărat o problemă”

Ministerul rus al Apărării i-a amenințat deschis pe oficialii occidentali care se deplasează în Kiev că armata rusă va ataca orașul, indiferent de prezența acestora în zonă.

Ministrul rus Serghei Șoigu a amenințat oficialii străini care vin în Kiev în această perioadă de conflict.

Oficialul rus a precizat că armata rusă este în așteptare 24 de ore din 24 și poate lansa oricând lovituri asupra centrelor decizionale din Kiev cu arme de înaltă precizie, cu rază lungă de acțiune.

„Nu ar fi neapărat o problemă dacă reprezentanții țărilor occidentale ar fi prezenți”, a declarat Șoigu.

Premierul Nicolae Ciucă și președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, au fost marți într-o vizită oficială la Kiev.

Ei s-au întâlnit cu președintele Volodimir Zelenski, cu premierul Ucrainei și cu președintele Radei Supreme, după care au vizitat două dintre cele mai bombardate orașe de lângă capitala Ucrainei.

Citiți și:  BREAKING Serghei Șoigu, ANUNT cutremurător din Rusia. Avertisment de ULTIMA ORA

În ultimele săptămâni, premierul britanic Boris Johnson, președintele Comisiei Uniunii Europene Ursula von der Leyen, secretarul american al Apărării Lloyd Austin și secretarul de stat al SUA Antony Blinken au călătorit la Kiev. Totodată, în capitala Ucrainei au fost prezenți numeroși președinți ai unor state UE, scrie Adevărul.ro.

Zelenski: Împreună cu România, împărtăşim o viziune comună asupra perspectivelor şi ameninţărilor la adresa unităţii europene, în special în regiunea Mării Negre
Ucraina şi România împărtăşesc o viziune comună cu privire la perspectivele şi ameninţările la adresa unităţii europene, a spus președintele Volodimir Zelenski într-un discurs, după întâlnirea cu premierul României, Nicolae Ciucă.

„Premierul României a făcut o vizită la Kiev. I-am mulţumit pentru susţinerea politică şi pentru apărare. Am discutat nu doar despre cooperarea bilaterală dintre statele noastre şi activitatea comună pentru protejarea libertăţii în Europa, dar şi despre cooperarea la nivelul UE.

Citiți și:  Angela Merkel, vestea momentului în plin război. Lovitură pentru Zelenski!

Împreună cu România, împărtăşim o viziune comună asupra perspectivelor şi ameninţărilor la adresa unităţii europene, în special în regiunea Mării Negre. Am convenit să muncim împreună şi mai mult pentru a asigura securitatea în regiunea noastră”, a spus Zelenski.

Sursa: gandul.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.