“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Șoferița Barbie și TIR-ul roz. Georgeta are două pisici de care este nedespărțită

sfr

O șoferiță de TIR din județul Alba s.urprinde prin modul în care a ales să practice meseria rezervată, în general, băbaților. Georgeta are 35 de ani și conduce camioane și TIR-uri de 12 ani

Georgeta (35 ani) locuiește în comuna Crăciunelu de Jos din județul Alba. După 9 ani de condus pe drumurile Spaniei, a revenit în România și-a cumpărat un camion și lucrează doar pentru ea.

Ca să se simtă cât mai confortabil atunci când bate țara în lung și-n lat, și-a amenajat cabina TIR-ului în culoarea ei preferată – roz și se îmbracă în aceeași culoare. De aceea, i se mai spune și „Barbie de România”.

Pe drum, îi țin companie două pisici, pe care le plimbă după ea peste tot, pisoiul Norocel și pisicuța Pisy. Pe Norocel l-a salvat de la moarte. I-a ieșit în cale chiar în timp ce conducea, era rănit și înfometat și a decis să îl păstreze.

Aranjată și îmbrăcată sexy chiar și când conduce camionul, Georgeta pare mai degrabă o fată de oraș decât o șoferiță de TIR, profesie pe care o face de 12 ani. Recunoaște că nu a fost dintotdeauna așa cochetă.

„Când am început șoferia, m-am tuns scurt, mi-am luat haine de la bărbați, m-am îmbrăcat ca un bărbat, iar când m-am dus la încărcat, m-a strigat un băiat: «Hai, colegule!». Atunci mi-am schimbat stilul. O femeie trebuie să fie femeie orice muncă face, trebuie să fie frumoasă oricând”, spune Georgeta, potrivit gândul.info.

Georgeta și-a descoperit pasiunea pentru șoferit după ce a încercat mai multe profesii, dar niciuna nu i-a plăcut. „Am făcut Facultatea de Management, am terminat-o, dar după aceea nu mi-a mai plăcut. Am făcut și cursuri de hair stylist și make-up artist și nici asta nu mi-a plăcut. Ca să mă întrețin și să pot face școala, m-am angajat la tot felul de magazine. Când mi-am luat carnetul de profesionist, direct pe TIR m-am dus”, a completat Georgeta.

Fascinația pentru mașinile de mare tonaj o are din copilărie, dar este singura din familia ei care conduce un TIR. Spune că s-a făcut șoferiță și în memoria tatălui ei, care a murit când era mică.

Georgeta nu s-a lăsat influențată de părerile celor care nu credeau că va reuși să conducă un TIR. „Chiar săptămâna trecută, am fost la o firmă unde mi-a spus cineva că, în 11 ani de când lucrează acolo, nu a mai văzut o femeie pe TIR. Unii șoferi îmi spun că sunt frumoasă sau mă felicită pentru curaj”, a mai susținut șoferița.

Spune că ea a avut ideea care s-a dovedit de succes pentru ea, dar a fost ajutată și de familie. „Camionul este al meu, de asta mi-am permis să fac chestia asta, nu știu dacă cineva ar fi acceptat să îi fac camionul roz”, a mai precizat femeia.

Pe lângă camion, Georgeta conduce și o mașină mică, un autoturism Volkswagen Passat.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.