Şocuri EROTICE la Cotroceni: Fostul AMANT căsca în timp ce-i vorbea SALTELISTA – VIDEO

sc

Un moment cel puţin stânjenitor s-a consumat, miercuri, la Palatul Cotroceni, după consultările cu președintele Klaus Iohannis. Discursul co-președintelui PNL, saltelista Alina Gorghiu, a fost „sabotat” chiar de fostul amant.

În timp ce liderul PNL explica, în fața jurnaliștilor prezenți, concluziile în urma discuțiilor cu președintele Klaus Iohannis, „vrăjit” de spusele ,,fostei sale”, liberalul Mihai Voicu încerca din răsputeri să rămână treaz.

În plus, fostul ministru delegat pentru Relația cu Parlamentul a fost surprins de camerele de luat vederi făcând tot felul de grimase în timp ce co-președintele PNL explica faptul că partidul susține votul prin corespondență.

În încercarea de a scăpa de plictiseală, vicepreședintele PNL a apelat şi la telefonul mobil, pe care l-a butonat, însă fără prea multe rezultate.

Citiți și:  BANII INAPOI! Turcan, ANUNT pentru pensionari. Iohannis A SEMNAT!

Apogeul situației a fost răspunsul lui Voicu la intervenția Alinei Gorghiu care și-a intrebat colegii dacă vor să audauge ceva. Vizibil speriat de un astfel de gând, Mihai Voicu i-a răspuns prompt liderului PNL că nu are nimic de spus. Sursa: Comisarul.ro

LASA UN COMENTARIU