Socrul Andreei Bălan și-a ucis iubita. Acte de cruzime cu care a șocat întreaga țară

Se pare că numărul copiilor traumatizați emoțional este în creștere și se poate întâmpla și în rândul persoanelor cunoscute. Soțul Andreei Bălan a trecut prin momente dificile în copilărie din cauza tatălui său.

Tatăl lui George Burcea a îngrozit pe toată lumea atunci când, în 1988, și-a ucis iubita cu 25 de lovituri de cuțit. Bărbatul s-a înfuriat și nu s-a mai putut controla. La acea vreme, soțul Andreei Bălan avea doar 3 săptămani.

„Crima a avut loc în 1988. El a fost arestat atunci. A fost o întreagă tragedie. Mama lui George a plecat de acasă cu cei patru copii. L-au părăsit chiar după moartea tatălui lui Ioan. El devenise violent și nu se mai putea sta cu el. Ea oricum fusese bătută rău, i-a crestat capul cu cuțitul, a trecut prin niște orori îngrozitoare. Ioan avea o amantă care, din câte știm, îl părăsise și ea. Atunci s-a enervat, s-a dus și a omorât-o „ au declarat surse pentru Cancan.

După ce s-a împăcat cu trecutul său, George Burcea a spus că ar vrea să scrie o carte despre violența domenstică, bazată pe faptele reale din viața sa.

Ce spune tatăl lui George despre crima din 1988

”Concubina m-a păcălit să semnez niște acte. Noi eram colegi, lucram la aceeași fabrică. Și pentru că mi-am pus semnătura pe acele acte eram pasibil de 15-20 de pușcărie. Am făcut crima. Îmi asum acest lucru. După ce am aflat de treaba cu actele, m-am dus acasă, ne-am certat și am tăiat-o. Dar lucrurile nu sunt așa cum s-au spus. Cea mai mare lovitură avea patru centimetri, așa cum arată și în raport.”

”Ea s-a speriat și a făcut infarct. Aceasta a fost cauza decesului. Am regretat și regret și acum. Imediat ce am conștientizat, m-am dus și m-am predat. Am fost condamnat la 10 ani de pușcărie. Dacă intram pe actele pe care ea m-a pus să le semnez făceam 25 de ani”, a declarat Ioan Burcea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *