SOCRUL ANDREEI BĂLAN A SĂRIT CU UN CUȚIT LA SOȚUL VEDETEI: ”TE TAI, TE FAC FRANJURI!”

Ioan Burcea ar fi încercat să-l taie cu cuțitul, însă actorul a reușit să scape cu viață. Întâmplarea ar fi avut loc tocmai la înmormântarea fratelui bărbatului.

În cadrul galei Elle Style Awards, soțul Andreei Bălan a vorbit despre planurile sale pentru 2020, anume lansarea unui roman despre violența domestică, o carte inspirată din propriile experiențe, în special din viața mamei sale. Actorul a dezvăluit că nu a avut o copilărie fericită, deoarece a fost presărată cu scandaluri și bătăi din cauza tatălui său, Ioan Burcea.

CANCAN.RO a aflat, în exclusivitate că, în urmă cu câteva luni, George Burcea și tatăl său, Ioan Burcea, s-au întâlnit, în ideea că bărbatul și-a schimbat, poate, comportamentul peste ani și are regrete pentru ceea ce a făcut în trecut. Din sursele noastre, apropiate familiei, tatăl artistului s-a enervat în urma unor observații făcute de actor și a scos un cuțit cu care ar fi vrut să-l omoare. „Te tai, te fac franjuri cu cuțitul”, i-ar fi spus bărbatul fiului său.
Soțul Andreei Bălan a reacționat la timp, s-a apărat și a reușit să fugă, scăpând cu viață din situația neprevăzută. O rudă apropiată, care a dorit să își păstreze anonimatul, ne-a povestit detalii incredibile despre relația dintre George Burcea și tatăl său.

„Acest om are sigur probleme foarte grave. George nu a păstrat legătura cu el și nici nu cred că mai vrea, mai ales după cele întâmplate. A scos pur și simplu cuțitul să-l taie. Ei s-au întâlnit pentru că George s-a gândit că există remușcări pentru tot ce a făcut, dar Ioan a răspuns violent și a vrut să-l omoare. Ăsta nu mai este tată!”, a declarat ruda lui George Burcea.

George Burcea va lansa, în 2020, un roman despre violența domestică, inspirat din viața familiei sale, în special din ororile la care a fost supusă mama lui, pe care o consideră o adevărată eroină.

„Voi ieși cu o carte, un roman pe care îl scriu acum. O poveste adevărată despre violența domestică. Un subiect inspirat din viața mamei mele. Am câteva campanii de informare în ceea ce privește violența domestică pe care doresc să le desfășor, după care îmi doresc să vin și cu un film, să văd dacă e serial sau este un film artistic, tot despre violența domestică. Este un subiect care m-a marcat, un subiect care interesează și o poveste care cred eu că poate să inspire lumea. Am depăsit ceea ce s-a întâmplat fiind puternic, mergând mai departe și dorind mereu să-mi depășesc condiția.

Am ajutat-o pe mama mea și încerc să fiu mereu lângă ea pentru a-i ține energia sus. Povestea mamei poate să inspire poveștile altor mii și milioane de femei atât din România, cât și din afară. Aș vrea ca și femeile, dar și bărbații să vadă că se poate trece peste orice atâta timp cât mintea îți este puternică.

Tatăl meu a fost foarte violent în familia noastră. O bătea pe mama foarte des, a îndurat destul de multe din cauza lui. Ei nu mai sunt împreună de foarte mulți ani, s-au despărțit în urmă cu ceva timp.

Ceea ce s-a întâmplat m-a făcut să îmi doresc să lupt pentru viața mea, să devin un om mai bun și să realizez ceva cu viața mea. Toate lucrurile acestea violente, toată viața mea și cât a îndurat mama de la tata o să le găsiți în cartea mea.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

loading...

Lasa un comentariu