SOCANT: Un restaurant nigerian a fost inchis pentru ca servea CARNE DE OM

CLIIMA20140214_0093_1

Un hotel-restaurant din Anambra, Nigeria, a fost închis, după ce clienţii au fost serviţi cu carne de om. Mulţi au aflat ce au mâncat abia după ce au fost puşi să plătească un preţ piperat pentru veniturile pe care un om de rând le are în această ţară.

Potrivit The Independent, pe meniul restaurantului era trecut la capitolul delicatese cap de om prăjit, un preparat foarte scump. Oamenii legii au găsit în local rămăşiţe umane în pungi de plastic, iar anchetatorii nu exclud varianta unor atrocităţi.

În plus, la percheziţii s-a constatat că restaurantul era plin cu arme automate AK-47 şi grenade. În total au fost arestate 11 persoane.

Un preot care a luat masa în restaurantul groazei, a povestit ulterior că a rămas mut de uimire atunci când i-a fost adusă nota de plată. Era de 700 de Naira, echivalentul a 4,5 dolari.

„Ospătarul mi-a văzut reacţia şi mi-a spus că acea bucată mică de carne pe care o mâncasem fusese atăt de scumpă. Nu ştiam că mi se adusese carne de om şi că era atât de scumpă”, a mărturisit preotul.

Chiar dacă pentru un occidental suma nu este o avere, în Nigeria milioane de oameni trăiesc cu mai puţin de 1 dolar pe zi, comentează news.com.au.

VEZI SI: Cabral recunoaste: La negri nu vine barza…ci corbul sau cioara!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *