ȘOCANT! Un ofițer SRI aruncă DINAMITA despre Mugur Isărescu

1243

Un ofițer în rezervă al SRI, Adrian Radu, a explicat că există certitudinea că Mugur Isărescu, guvernatorul BNR, este încă ofițer activ.

“Din punctul meu de vedere vă spun cu siguranță că Mugurel Isărescu e ofițer încă activ al unui serviciu de informații. Eu am informații, dovezi, probe de la șefi de unități care mi-au confirmat asta după 1990, ceea ce e foarte grav în România”.

Conform ziarulevenimentul.ro, Radu a precizat că există informații potrivit cărora “Ponta ar fi fost racolat după 1989, pentru tata socru sunt indicii că a fost ofițer acoperit al securității, iar fostul președinte al țării afirma că Ponta e ofițer acoperit”, dar “Isărescu e sigur ofițer acoperit și a fost ofițer al securității”.

“Eu vă dau foarte multe exemple de ofițeri ai securității care activează legal în cadrul SRI”, a adăugat Radu căruia i s-a cerut să dea un nume. “Marin Constantin” a fost primul nume dat de bărbat.

Întrebat cui aparține vina, Radu consideră că “vina nu e a lor. Sunt foarte mulți oameni de afaceri, oameni potențiali. Începând din ’93-94, de când era domnul Măgureanu la conducerea SRI, s-a constituit în mod oficial statut de ofițer acoperit”, a spus el la B1 TV.

CITESTE SI: IMAGINI ȘOCANTE! | Administratorul unei plaje din Mamaia lovește cu bestialitate o turistă!

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

loading...

4 comentarii la „ȘOCANT! Un ofițer SRI aruncă DINAMITA despre Mugur Isărescu

 • 19 august 2015 la 10:53
  Permalink

  Cand omul ajunge sa se joace PRECUM IN ACESTE TIMPURI ORICUM DE CUMPANA cu viitorul a 7 miliarde de sufletul,***NU CU GANDUL!,***NIMIC NU MAI ESTE DE COMENTAT !Manipularea ca orice lucru facut cu lipsa de responsabilitate si norme divine,se autoalimenteaza precum uraniul;
  ORICE PUROI NETRATAT LA TIMP A DUS LA O CANGRANA GENERALIZATA-PRECUM COMPROMISUL PREZENTUL

  Răspunde
 • 19 august 2015 la 18:13
  Permalink

  Că este ofițer Acoperit sau Descoperit, că nu-i ajunge plapuma peste picioare sau are fundul gras și dă peafară
  nu-i bai ………Întrebarea mea e în solda cărui KGB CiA sau mai repede MOSAD este? Căci nu prea pare deloc să lucreze pt Romania , aista-i buba !

  Răspunde
 • 30 octombrie 2015 la 14:14
  Permalink

  dacă e vreun ofiter atunci avea mai multa grija de cei care au luat teapa cu anumite credite si nu-i lasa de izbeliste

  Răspunde

Lasa un comentariu