SOCANT! Un cadru medical aflat la clubul Colectiv da cartile pe fata! „Acolo au fost 63 de morti! Oamenii si-au ingropat copiii sub amenintari politice”!

raniti-spital-smurd

Inca de acum o saptamana, de cand s-a petrecut tragedia de la Colectiv, s-a tot vehiculat faptul ca numarul decedatilor din acea seara este mult mai mare de 32. Iată teoria și reacția relatate de wowbiz.ro:

O angajata din sistemul sanitar de stat a marturisit sub protectia anonimatului faptul ca autoritatile musamalizeaza niste lucruri si ca numarul mortilor ar fi de 63, iar parintii victimelor si-ar fi ingropat copiii in secret, fiind amenintati de catre autoritati. „Ambulantele au ajuns tarziu. Dupa 20-25 de minute. Domnul Raed Arafat a coordonat ambulantele SMURD si le-a aliniat acolo frumos, ca sa dea bine la camere. A dat la o parte restul de masini. A fost nenorocire acolo in fata.  Acolo s-a descoperit ca este vorba de 63 de persoane decedate. Prima data au intrat procurorii, apoi au venit masinile de la IML sa care decedatii. Atunci s-a carat diferenta de la 32 pana la 63. Am aceasta informatie din surse sigure de la IML. Eu va spun ca 63 de parinti si-au ingropat copiii si nimeni nu a stiu. S-a facut acest lucru sub anumite amenintari politice. Resuscitarea de la fata locului nu s-a facut cum trebuie. Au fost multe greseli acolo. Pe noi ne-au obligat sa nu dam niciun fel de detaliu in ceea ce priveste starea pacientilor. Ni s-a spus ca se vor desface contractele de munca.”, a spus o angajata a unui Spital de Urgenta din Bucuresti care s-a recomandat doar cu numele de Doina pentru a-si pastra anonimatul.

Ministrul Secretar de Stat, domnul Raed Arafat, a intervenit si a explicat ca tot ce a povestit aceasta persoana este fals. „Cei care comenteaza acest lucru cu numarul decedatilor nu sunt normali. Teoriile astea au aparut peste tot, dar sunt anumite aspecte care pot fi luate in considerare: unde sunt parintii acestor morti? Lumea nu s-a intrebat cum a murit copilul lor? Il primesti ars si intoxicat si tu te multumesti doar sa il ingropi? In al doilea rand, toata lumea care a fost la fata locului ar fi trebuit sa fie complici. Ar fi vorba de o conspiratie atat de mare intre toti oamenii aia care au fost acolo. A fost plin de presa si de ranitii de acolo. Trebuie sa fim foarte atenti ce manipulari se fac. Aceasta persoana, daca vorbeste adevarul, va trebui sa se duca la procuratura imediat. Acum sa mearga la Parchet”, a spus si Raed Arafat la WOWbiz.

VEZI SI: Tara in care nimanui nu ii pasa

11 vizualizări

Susțineți presa independentă. Ne puteți sprijini printr-o donație prin PayPal:

LASA UN COMENTARIU