SOCANT! TEROAREA continuă în Franţa! Inca TREI ATACURI TERORISTE AU MAI AVUT LOC AZI!

atac-2-465x390

Trei noi ATACURI TERORISTE au avut loc în această dimineaţă

O poliţistă a murit într-un schimb de focuri

O poliţistă a murit, iar un alt agent de poliţie a fost rănit, într-un schimb de focuri care a avut loc joi în urma unui accident rutier petrecut în sudul Parisului, incident care aparent are legătură cu atacul terorist asupra publicaţiei satirice Charlie Hebdo, conform Le Figaro.

Potrivit relatărilor martorilor şi ale poliţiei, atunci când agenţii au ajuns la locul accidentului, aproape de Poarta Chatillon, doi indivizi au deschis focul în direcţia lor cu pistoale automate MP5. Atacatorii au reuşit să fugă, dar, potrivit agenţiei AFP, care citează surse concordante, un suspect ar fi fost arestat. Detalii, AICI.

UPDATE ULTIMA ORA:

O moschee, atacată cu grenade

O moschee din vestul Parisului a fost atacată cu grenade. Una dintre grenade a explodat, însă nimeni nu a fost rănit. Poliția a ajuns la faţa locului şi a securizat zona, însă nicio persoană nu a fost reținută.

Explozie lângă o altă moschee cauzata de nationalistii francezi! STOP ISLAMIZARII! MOARTE TERORISTILOR ISLAMISTI!

O altă explozie a avut loc, joi dimineață, lângă o moschee din Franța, în faţa unui restaurant. Deflagrația a avut loc lângă moscheea Villefranche, din cauza unei acumulări de gaze. Autoritățile spun că nu există răniți, însă susțin că explozia a fost provocată. Detalii, AICI.

CITESTE SI: EXPLOZIE lângă o moschee din Franța. Autorităţile susţin că explozia a fost PROVOCATĂ DE NEO-NAZISTI.

Haos şi teroare la Paris

Douăsprezece persoane au fost ucise, miercuri, cu sânge rece, după ce doi bărbați înarmați și cu fețele acoperite au deschis focul în sediul publicației de satiră Charlie Hebdo, din Paris. Cel mai tânăr dintre presupuşii terorişti, Hamyd M., care s-a aflat la volanul maşinii, s-a predat. Ceilalţi doi suspecţi, fraţii Said şi Cherif Kouachi, au fost identificaţi de către poliţiştii francezi pe baza unei cărţi de identitate descoperite într-un automobil incendiat, abandonat de către atacatori. Ei au fost daţi în urmărire generală şi sunt, în prezent, cei mai căutaţi criminali din Europa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.