SOCANT Sportiv şi antrenor cunoscut, BATUT CRUNT cu ranga de 7 interlopi


Alertă mare la Bârlad, după ce un cunoscut antrenor al unui club de lupte din Bârlad a fost bătut crunt de interlopi. Marian Radoi a fost internat de urgenţă la spitalul „Elena Beldiman”, pe secţia ATI Reanimare.

Sportivul era bătut în ultimul hal, cu plagă contuză occipitală, traumatism toraco-abdominal sever şi fractură deschisă la gamba dreaptă. Presa locală precizează că vor urma represalii în urma evenimentului, din partea elevilor antrenorului.

Sportiv şi antrenor cunoscut, bătut crunt de interlopi la Bârlad
Marian Rădoi, cunoscutul sportiv şi antrenor din Bârlad a fost bătut crunt în timpul nopţii de mai mulţi interlopi, el fiind internat la secţia de Reanimare a spitalului Elena Beldiman. El ar fi şi ginerele fostului director de la Politia Locala Barlad, Vasile Radoi, scrie vremeanoua.ro

„Plaga occipitala a fost suturata in Urgente, iar, avand in vedere gravitatea fracturii de gamba, medicii ortopezi au intrat imediat in operatie, asta-noapte, timp de 3-4 ore. In aceste momente, pacientul se afla la ATI Reanimare”, a precizat purtatorul de cuvant al Spitalului barladean.

Sportivul agresat a declarat medicilor ca a fost victima a 7 persoane, care l-au batut in scara blocului, lovindu-l cu o ranga. Politia efectueaza cercetari. Vom reveni cu amanunte.

IPJ Vaslui precizeaza ca in cazul agresiunii sportivului Marian Radoi, s-a deschis un dosar penal pentru lovire si alte violente.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.