SOCANT! O PROFESOARA a băgat un CUI în mâna unui elev pentru IISUS!

sd

Acești PSIHOPATI creștino-teribiliști sunt adevăratele pericole sociale. Pe doamna din imagine n-o va închide nimeni câteva luni într-un spital-penitenciar – așa cum merită, ba chiar e aplaudată de cre(ș)tini. Uniunea Europeană doarme, autoritățile din Slovacia la fel. RUȘINE! Probabil că va rămâne și cu locul de muncă. E FOARTE CLAR CĂ ACEASTĂ PSIHOPATĂ NU ARE CE CĂUTA ÎN SOCIETATE, NICI NU INTRĂ ÎN DISCUȚIE SĂ RĂMÂNĂ ÎN FUNCȚIA DE PROFESOARĂ.

UNUI COPIL DE ȘAPTE ANI? ȘAPTE! O NENOROCITĂ ȘI O SCÂRBĂ ORDINARĂ, UN GUNOI. MAI MARI SCÂRBE ȘI GUNOAIE SUNT CEI CE NU FAC NIMIC CU ACEASTĂ PSIHOPATĂ.

Seruah.com

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

7 comentarii

 1. Eu am trimis cateva sesizari, profesoara afirma ca nu a fost vorba de un cui ci de un ac mai mare si ca nu-i de vina ea, ci copilul s-a ranit singur (pai mi se pare normal sa se zbata cand vede ca monstrul ala ii strapunge mana), mai mult ea afirma ca nu l-a obligat, ci a intrebat inainte cine se ofera voluntar pentru aceasta demonstratie

 2. Sunteti asa de penibili incat sper sa fiti o manipulare comunista pentru ca pe nationalisti voi nu ii reprezentati!! Nationalismul romanesc nu inseamna sa urasti tiganii si crestinismul sau sa injuri pe poponari si pe toata lumea! Inseamna sa demostram o iubire pentru popor si in popor se afla crestini, crestinismul este o parte fundamentala in morala romana, nu ajutati deloc cu atatea injuraturi si lipsa de inteligenta la apararea poporului roman. Si cand injurati crestinismul injurati aproape 2 milenii de romani. Astept un raspuns fara injuraturi, sper sa nu va cer prea mult.

  • Nu are treaba una cu alta. Dupa cum stii, romanii se trag din daci, iar dacii au fost pagani. Crestinizarea s-a facut cu forta, aceasta religie fiind una de import, nu a neamului nostru.

   • Absolut toţi popoarele au fost pagani până la primire creştinismului. Creştinismul are peste 2000 ani dar omenirea e mai mult străveche.

   • 1000000000000000000% CORECT!
    Si din pacate ne pierdem identitatea ….incet si sigur!!!!!

 3. nationalismul prin natura lui , si etimologia cuvantului inseamna "Ideologie și politică derivate din conceptul de națiune, care a contribuit în sec. XVIII-XX la cristalizarea conștiinței naționale și la formarea națiunilor și statelor naționale"" conform dex si ""Ideologie și politică care urmărește întreținerea izolării și ațâțarea neîncrederii și urii între diferite naționalități. ♦ Tendință de a aprecia exclusiv și exagerat tot ceea ce aparține propriei națiuni " conform dex…. deci prietene … nationalismul romanesc se remarca prin ura fata de tigani , unguri , raspopiti , persoane sau actiuni ale persoanelor ce distrug imaginea , integritatea -statala si morala a Romaniei , precum si integritatea (corporala si morala) a cetatenilor romani…. dar postarea nu se refera la nationalism … ci la fanatismul unei demente …. care ar trebui trasa in teapa … ca mi s-a parut mai ( smechera) perioada lui Vlad Tepes , fata de anul 1…….

 4. Cititi Evanghelia Pacii a lui Iisus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *