SOCANT. Mircea Badea, amenințări fără precedent in cazul BATAUSEI de la Targu Jiu! ”VĂ PROMIT CĂ…”

Mircea Badea, moderatorul emisiunii ”În gura presei”, de la Antena 3, a reacționat, după incidentu de la Târgu Jiu, unde o elevă de 13 ani a fost bătură și umilită de o colegă. Iar de față au fost mai multe fete și băieți, care au încurajat-o pe agresoare.

Badea spune că adolescenta bătăușă din Târgu Jiu ar trebui pedepsită cu moartea, alături de familia ei. Amenințările dure au fost făcute pe pagina de socializare a prezentatorului de la Antenă. Mircea Badea spune că va face în așa fel ca familia și tânăra să sufere cel puțin din punct de vedere financiar, lăsându-i părinții fără locuri de muncă. ”Cred că, moral, parinții javrei, împreună cu javra merită pedeapsa cu moartea. Sigur că așa ceva, în lumea civilizată, se mai poate întâmpla doar în Texas. Dar eu vă promit ceva: cât voi mai viețui pe această planetă, voi încerca să fac mult rău familiei scelerate care a produs javra aia și, desigur, javrei.

P.S. N-am niciun fel de așteptare de la c….l de stat de drept, doar o formulă ineptă, în fond doar sugătoare la servicii secrete și la clanuri interlope”, a scris Mircea Badea pe Facebook. A continuat ceva mai târziu. ”Draica îi cheamă, sunt din Târgu Jiu. Tacsu e maistru la Rovinari, macsa e asistentă medicală. Nu vor mai fi. Mă ocup. P.S. Eu nu aștept după rahații de „oameni ai legii”, magistrați sau nu, doar niște sugători de coccis la serei și la clanuri interlope”, a mai scris Mircea Badea pe pagina de socializare, potrivit playtech.ro.

Mircea Badea, amenințări fără precedent:
”Vom avea mult de treabă!”

Mircea Badea a mai amenințat că va intra în direct la ”Sinteza zilei”, prezentată de colegul lui, Mihai Gâdea, și va spune mai multe. ”Mama javrei e asistentă la Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului !!!!!!!! Diseară intru la Sinteza Zilei și mă apuc să trimit javrele astea acolo unde le e locul: la dracu”, a mai scris Mircea Badea. Prezentatorul a identificat persoana care l-ar putea lăsa pe tatăl adolscentei fără loc de muncă. ”Ion Pisc e director la Rovinari. Eu si cu domnul Pisc vom avea multa treaba”, a încheiat Mircea Badea.

Sursa: cancan.ro

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *