SOCANT Kim Jong-un “plănuiește o execuție în masă” a transfugilor întorși din China

Liderul suprem al Coreei de Nord intenționează să execute cu brutalitate mulți dintre cei care au fost trimiși înapoi de autoritățile chineze după ce au fugit din statul autoritar, potrivit unor informații.

Până în prezent, China a returnat deja aproximativ 50 de refugiați, inclusiv soldați și piloți ai forțelor aeriene nord-coreene, potrivit rețelei de știri Radio Free Asia, susținută de SUA.

Toți evadații vor fi condamnați la pedeapsa cu moartea în Coreea de Nord.

A devenit din ce în ce mai dificil pentru cei care au fugit în China să se mute într-o țară terță, motiv pentru care majoritatea refugiaților din Coreea de Nord sunt acum trimiși înapoi în propria țară, relatează Express.

Citiți și:  ATROCITATILE făcute de Kim Jong-un, descoperite. Ce s-a intamplat cu cadavrele prizonierilor

La momentul respectiv, persoana din interior, un cetățean chinez de origine coreeană, a declarat:

“Biroul vamal din Dandong a fost deschis doar pentru astăzi și au trimis aproximativ 50 de evadați nord-coreeni înapoi în statul dictator cu două autobuze. În această dimineață, zeci de polițiști s-au aliniat în fața biroului vamal pentru a bloca accesul publicului și pentru a se asigura că nimeni nu filmează repatrierea. Sunt 50 de bărbați și femei în total, inclusiv soldați și piloți nord-coreeni care au servit în forțele aeriene. Printre ei se află și o femeie în vârstă de 30 de ani care a făcut o grămadă de bani în provincia Hebei. Se spunea că era foarte bogată, dar vecinii ei au turnat-o.”

Citiți și:  ATROCITATILE făcute de Kim Jong-un, descoperite. Ce s-a intamplat cu cadavrele prizonierilor

Sursa:dcbusiness.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *