fbpx
NOUTATISOCIETATE

SOCANT! Însemne SATANISTE depuse la altarul de la club Colectiv

666 (1)

O poza de pe site-ul MediaFax surprinde un insemn cu simboluri sataniste depus lângă miile de lumânari de la intrarea clubului Colectiv: “666 – In the dark side we trust” (Credem in partea intunecata). O dovadă a lipsei crase de respect pentru victime din partea unei penibile minorități ateiste și sataniste care a găsit în acest tragic eveniment un prilej de propagandă, conform NapocaNews.

Este inexplicabil cum un asemenea simbol poate sta alături de lumânări sau cruciulițe depuse acolo în memoria tragicului eveniment de la club Colectiv din Bucuresti. O parte din cei care au participat la masivul marș de duminică organizat în memoria victimelor s-au declarat scandalizate de faptul că România are prea multe biserici și prea puține spitale, o mantră ideologică a ateilor de la ASUR lansată în spațiul public. Rețelele sociale au fost inundate de comentarii care sugerau celor care se rugau pentru sufletele celor morți și sănătatea răniților ca rugăciunile sunt degeaba și că mai bine ar dona bani sau sânge.

VEZI SI: Biserica este țapul ispășitor azi pentru toate neajunsurile societății după mentalitatea unoroa. Oare așa să fie ?

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

13 comentarii

 1. Asistam la furia oarba a satanistilor (si ateilor) impotriva BOR. Culmea, ii cer socoteala ca ea nu a empatizat, dovedind retinere, fata de drama produsa de primii, de mai sus.
  Mare pacat de tinerii naivi care au cazut in capcana "intrare libera", devenind jertfa pe altarul a cine-stie-ce cult obscur.

  1. carlaaaaaa ….. ESTI PROASTA ! fugi repede , ca trebuie sa te bata barbac'tu pentru a treia oara astazi ….

 2. si atunci de ce ateii si satanistii cer cu insitenta sa vina preotii la locul faptei? ce urmaresc ei de fapt ? sa relativizeze totul sa zica uite mah chit ca esti satanist nu-i bai poti sa faci toate relele din lume ca vine popa si se roaga pentru tine?

  PS

  daca esti ateu ti-ar conveni sa stii ca la moarte iti vine preotul la cap?
  dar daca ai fi musulman ai mai chema preotul ortodox?

  1. ….nu-i bai, vine popa si se roaga CU tine…
   PENTRU copiii aceia fii sigur ca se roaga toti, cu atat mai mult cei care ii cred inselati si victime.
   BOR-ul poate ca doar evita sa-si clarifice pozitia (de altfel ambigua) fata de astfel de lucruri.
   Dar chiar daca urla media cu orice prilej impotriva bisericii, este foarte greu sa mascheze acum impresia generala ca toata drama seamana prea tare cu un sacrificiu ritual.
   Si ma indoiesc ca proprietarii care inchiriau spatiul chiar aveau habar despre jocurile organizatorilor cu focul..

 3. E adevarat ca nu avem suficiente spitale, insa chiar nu inteleg de ce se tot face comparatie intre numarul de biserici si spitale! Biserica e pentru toti, indiferent de varsta sau de starea de sanatate sufleteasca sau trupeasc. Spitalele sunt doar pentru cei bolnavi la trup.
  Fiecare catun are o biserica sau un altar cat de mic, dar asta nu inseamna ca ar trebui sa aiba si un spital.
  Musulmanii au cate o moschee la fiecare intersectie sau colt de strada si considera ca tot nu sunt suficiente.
  Treziti-va mai crestini buni la suflet cat mai e timp!

  1. Fa, proasto, cand o sa te calce vreo masina si ai sa ai aproape toate oasele rupte, sa te duci in biserica nu la spital in pizda ma-ti, ca doar esti bolnava la trup. #SugiPula

 4. biserica este plina de simboluri masonice , dar … "se este, care este" biserica ! "ei are" voie ! 'mnezo si satan = 2 creatii ale unor sarlatani pentru "naivi" …. Hai …pa !

 5. Huliti cat doriti, linsajul mediatic concertat nu va sterge impresia generala ca in clubul acela blestemat, o mana criminala a savarsit o crima rituala. "Hai, pa", Ca nu publicati ce nu va convine, primul comentariu a scapat.

 6. Ma pis pe voi de satanisti nu s'étire nici on putere nici aia 30000 nu au nici on putere

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.

%d blogeri au apreciat: