ȘOCANT! ”În noaptea de 30 octombrie 2015, în clubul Colectiv, A AVUT loc UN ATENTAT!” Expertiza care DEMONTEAZĂ tot ce știam până acum!

Colectiv-810x447

În cadrul site-ului nuv.ro si nasul.tv, unul dintre cei mai buni jurnaliști de talk-show din România, Radu Morar, anunță că va face dezvăluiri șocante în cadrul emisiunii din această seară de la orele 20.00.

Acesta îi anunță pe telespectatorii emisiunii că: ”In aceasta seara, de la ora 20, pe NASUL TV, voi incerca sa demonstrez cu probe solide ca ceea ce s-a intimplat in Vinerea Neagra, cea mai mare Tragedie de la Revolutie incoace, un Masacru nemaintilnit si greu de imaginat, a fost un ATENTAT !”

Mai mult decât atât, acesta promite să facî publice anumite informații strict secrete din Dosarul Colectiv, la care a avut acces cu foarte mare dificultate. Însă a meritat efortul! Conform spuselor sale, acesta are dovezi de neconstestat care probează această teorie a conspirației. De asmenea, acesta mai susține că s-au făcut presiuni asupra lui să nu încerce să afle adevărul, fiind îndemnat ”să se mai ocupe și cu altceva”. Însă este gata să suporte consecințele, oricare ar fi acestea și să dezvăluie totul.

One comment

  1. Alexandru, subscriu! Oricum articolul este depasit …

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *