“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

SOCANT Crimă odioasa în anturajul lui Putin

ultima ora

Soția și fiica unui politician pro-Putin, Aisen Nikolaev, au fost ucise cu brutalitate chiar de către fiul acestuia din urmă, determinând o represiune mass-media a autorităților de la Kremlin.

Nadezhda Innokentyeva, în vârstă de 51 de ani, și fiica ei Anzhelika Popova, în vârstă de 31 de ani, proprietară a unei mărci de modă și mamă a unui copil, au fost ucise în Iakuțk.

Fiul șefului districtului, Alexei Innokentyev, a mărturisit uciderea surorii și a mamei sale, potrivit rapoartelor locale.

Anzhelika, care locuiește în Sankt Petersburg, unde deține propria ei marcă de haine, a fost ucisă pe loc din cauza rănilor la piept și abdomen. Mama ei Nadezhda a murit în drum spre spitalul din Republica Sakha din Siberia.

Cu acordul Kremlinului, o interdicție a publicării de informații despre acest caz în mass-media a fost impusă apoi de guvernatorul regional Aisen Nikolaev, tatăl criminalului, în vârstă de 50 de ani, membru al partidului pro-Putin Rusia Unită.

b73ce51ab79b5d5238b535c8d42fdf0a

Sursa: comisarul.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.