Șocant! Copil de 16 ani sănătos tun, mort la o lună după a doua doza de vaccin

Un băiat de 16 ani a decedat la o lună după doza a doua de vaccin anti-Covid. La patru zile de la ultimul vaccin, acesta a fost internat de urgență în spital, fiind diagnosticat imediat cu leucemie acută limfoblastică, dar și cu participare mieloblastică, cu o evoluție fulgerătoare nefirească, ne spune medicul pediatru Damian Baciu.

Copiii, adolescenții, tinerii, adulții și vârstnicii care au murit subit după vaccinare nu au murit din cauza vaccinului, ne tot repetă autoritățile, care consideră aceste decese evenimente coincidente. În fapt, România este singura țară din lume care nu a raportat efecte adverse severe ale vaccinurilor anti-Covid, sabotând, într-un fel, chiar studiile clinice în desfășurare ale producătorilor. Un caz recent și absolut șocant este al unui băiat de 16 ani, din Brașov, I.S.M., care a murit la o lună după ce i-a fost administrată a doua doză de vaccin. Medicul pediatru Damian Baciu, din Brașov, ne spune că apariția și evoluția fulgerătoare a leucemiei la patru zile de la vaccinare nu este o coincidență. ”Eu am aflat de situația acestui copil de la colegi, care sunt medici la Spitalul de Pediatrie din Brașov. Am vorbit și cu medicul curant al copilului. Situația este foarte gravă, aici nu avem niciun fel de dubiu. Cei de la Spitalul de Pediatrie din Brașov nu au căutat ceea ce trebuia, nu exista interesul, și chiar dacă ar fi făcut acest lucru s-ar fi mușamalizat, cum s-a și întâmplat de altfel. Băiatul de 16 ani era un copil sănătos, nu a fost niciodată internat, nu a avut probleme deosebite de sănătate, nu a avut boli cronice. Provine dintr-o familie care, prin ianuarie-februarie, a fost infectată cu Covid, părinții au avut ceva simptomatologie, dar nu a fost nevoie de internare, dar băiatul nu a avut niciun semn clinic de boală. Apoi s-au vaccinat toți membrii familiei, inclusiv băiatul de 16 ani, în luna aprilie a acestui an cu prima doză, iar în 18 mai cu a doua doză. La 4 zile de la a doua doză, pe 22 mai, băiatul a fost internat în Spitalul de Pediatrie Brașov, cu semne clare de afectare medulară, iar diagnosticul de leucemie acută limfoblastică, dar și cu participare mieloblastică a fost pus destul de repede, pentru că toate cele trei linii din sânge erau afectate”, ne-a declarat dr. Damian Baciu.

Copilul era deja imun

În timpul internării la Spitalul de Pediatrie Brașov, băiatului i s-au făcut testele imunologice și s-a constatat că acesta avea imunitate pentru că trecuse prin boală, deci nu mai era nevoie de vaccin. ”În timpul internării în spital, acest copil a fost testat immunologic și i-au găsit anticorpi IGG, anti-SARS-Cov-2, deci făcuse boala subclinică și avea anticorpi. Acest copil nu trebuia vaccinat, nu avea nicio logică vaccinarea, cum să vaccinezi un copil care a trecut prin boală, care are apărare imunitară? Anticorpii sunt de două feluri, când ai o infectare recentă ai IGM-urile și IGG-urile. IGM-urile apar primele, iar IGG-urile apar mai târziu, dar sunt cu evoluție mai lungă. Dacă anticorpii erau de la vaccine i s-ar fi depistat IGM-uri, pentru că sunt primele care apar. Dar cum el a avut boala prin ianuarie-februarie, IGM-urile s-au estompat și au rămas doar IGG-urile. Deci copilul acesta avea apărare”, ne-a precizat Damian Baciu, medic pediatru.

Fără autopsie, deși era obligatorie

Deși este o afecțiune cu debut rapid, niciodată decesul nu survine într-o perioadă atât de scurtă, mai ales că în prezent există tratamente care dau rezultate, susțin medicii. ”Cu ani în urmă am lucrat la centrul de Oncologie Pediatrică de la Institutul Fundeni și am văzut toată patologia canceroasă la copii. Niciodată însă nu am văzut o evoluție fulminantă, fulgerătoare a leucemiei. Acest copil, de când i s-a pus diagnosticul, într-o lună a fost mort, deși i s-au făcut toate tratamentele din protocol. Autopsia nu s-a făcut, deși era obligatorie. Doctorii din spital au spus că părinții copilului au refuzat să accepte autopsia, că erau necăjiți, dar oarecum împăcați. Nu erau revoltați sau să spună ceva”, a mai afirmat dr.Damian Baciu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *