fbpx
NATIONALSTIRI

SOCANT: Cadavrele a trei bebeluşi, găsite în podul unui bloc din Bistriţa-Năsăud. Procurorii au deschis dosar penal

mortibistritabarg 4 800x449

Cadavrele a trei bebeluşi au fost găsite, joi, în podul unui bloc din Bistriţa-Năsăud, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud deschizând un dosar penal. Trupurile au fost ridicate pentru efectuarea necropsiei, urmând să fie stabilită cauza morţii, precum şi vârstele copiilor, informează News.ro.

Poliţiştii au fost sesizaţi joi că în podului unui bloc din Bistriţa-Bârgăului se află cadavrele a trei bebeluşi, potrivit unor surse judiciare. ”Echipa operativă sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud a făcut cercetare la faţa locului. S-a dispus efectuarea necropsiei”, au declarat sursele citate. Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud, care a deschis un dosar penal.

”Este înregistrat dosar penal la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud în care se fac asemenea cercetări. Este vorba de trei nou-născuţi. Se va face tot ce se impune pentru a se stabili cauza decesului în acest dosar”, a declarat Angela Sîngeorzan, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud.

Deocamdată, anchetatorii nu ştiu vârstele copiilor, urmând ca după efectuarea necropsiilor să se stabilească dacă bebeluşii s-au născut morţi sau au fost ucişi.

VEZI SI: SOCANT: O TIGANCA SI-A CONGELAT GEMENII (VIDEO)

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.