Soc TOTAL! Omul lui Dragnea a ajuns mare șef in PNL


Nu se termina gafele in PNL, după vicepreședintele filialei Vrancea care da BAC- ul la 42 de ani, ieri a fost rândul filialei Buzău sa aibă parte de scandal. Omul lui Liviu Dragnea și Carmen Dan, Viorel Ștefu, este noul secretar general al Organizației Județene PNL Buzău.

Fostul om al lui Dragnea și Carmen Dan de la Ministerul de interne, adjunctul ministrului PSD, a fost prezentat drept al doilea om din PNL Buzău, secretar general. Viorel Stefu a fost acuzat de presa ca a primit informații de la serviciile secrete despre huliganii din galerii și lumea interlopa care au venit in Piata Victoriei sa ii sperie pe cei care protestau pașnic împotriva Ordonanței 13. Carmen Dan , cât și adjunctul ei Viorel Stefu, au declarat ca nu erau informații concludente și ca nu aveau de ce sa țină cont de ele.

Dar după ce in Piata Universității, exact după aceste incidente, au început sa se strângă sute de mii de protestatari, Grindeanu l-a demis pe Stefu.

Astăzi, cel care a trecut pe la PSD și Pro România, este coleg cu cei care protestau împotriva Ordonanței 13

Prezent la o dezbatere televizată la Digi 24, prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan i-a cerut demisia noului său coleg.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *