Şoc total pentru Iohannnis! Lovitura DURA pentru Presedinte

Şoc total pentru Iohannnis! Scandal total la Cotroceni. Se întâmplă chiar acum. Şeful statului nu are deloc linişte în acest început de săptămână. Sunt proteste masive chiar în faţa Palatului Cotroceni.

Iohannis, în stare de şoc
Preşedintele Klaus Iohannis are parte de mari probleme. Chiar în aceste momente, în faţa Palatului Cotroceni, au loc proteste masive. Continuă acţiunile sindicale ale uneia dintre cele mai mari confederaţii, Cartel Alfa.

Sindicaliştii sunt, la această oră, în faţa Palatului Cotroceni. Sunt în jur de o sută de sindicalişti, însă continuă să sosească, pentru că ora de începere a protestului a fost 10:00 şi acesta se va întinde până la ora 12:00.

Citiți și:  Iohannis a semnat decretul! LEGEA care pune pe jar toată România

Sndicaliştii au venit fără maşini din cauza locurilor de parcare ce lipsesc în zona Preşedinţiei şi s-au postat vizavi de Palatul Cotroceni, pe trotuarul cu Statuia Leului. Este prima zi de protest în Bucureşti şi sindicaliştii au ales să facă astfel de manifestaţii pe tot parcursul săptămânii.

Principalele instituţii vizate dincolo de Preşedinţie sunt ministerele, dar şi sediile partidelor politice din arcul guvernamental. Ei solicită clasei politice un salariu minim decent, pensii echitabile, servicii publice de calitate, taxare justă şi aplicarea legislaţiei corect pentru toată lumea.

Ce revendicări au sindicaliştii
Nemulțumirile vizează în principal înghețarea salariilor în sectorul bugetar și amânarea acordării unor sporuri și beneficii, dar și majorarea salariului minim cu un procent mult mai mic față de cel solicitat de sindicate.

Citiți și:  Conflictul din Ucraina. Situatie STRANIE: Joe Biden discută cu liderii europeni, dar NU și cu Klaus Iohannis

„O să vedeți că forța de muncă din România este la nivel de sclavagism modern. Au majorat prețuri, au înghețat venituri”, spune Dumitru Coarnă, de la PSD.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Un cometariu

  1. De ce e in stare de soc ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *