Șoc total pe scena politică! Liviu Dragnea a înlocuit-o pe Irina Tănase DUPA CE A FOST SURPINS DE PAPPARAZZI CAND II DADEA LA …! Cine este noua iubită (SURSE)

Liviu Dragnea este mai irascibil ca niciodată. Acesta gestionează din ce în ce mai greu haosul care s-a instalat în PSD, însă pentru perioada următoare și-a propus o repoziționare în partid, conform surselor Capital. Acesta ar dori să se profileze ca și candidat la alegerile prezidențiale, chiar dacă nu este decis să candideze în momentul de față.

Potrivit surselor Evz, starea lui Dragnea este influenţată şi de deciziile pe care le ia în viaţa sa amoroasă. Sursa la care se face referire susţine că Liviu Dragnea nu mai este cu Irina Tănase, ci cu o altă tânără. Despre cine este noua cucerire a liderului PSD nu sunt date detalii.

Citiți și:  Ce face Irina Tănase după despărțirea de Dragnea, înainte de Crăciun?

Totuşi informaţia venită pe surse din PSD trebuie abordată cu scepticism. În urmă cu aproximativ trei săptămâni, Irina Tănase se afla internată în spitalul Sanador, unde ar fi suferit o intervenţie chirurgicală. Ea ar fi suferit de o afecţiune cervicală. Premierul Viorica Dăncilă a mers să o viziteze chiar dacă programul ei din acea perioadă era foarte încărcat.

Mai mult decât atât, Irina Tănase şi Liviu Dragnea au fost plecaţi împreună în Dubai, iar Codrin Ștefănescu s-a grăbit să anunţe că cei doi se vor căsători cât de curând şi că amânarea nunţii a fost provocată doar de o altă nuntă, cea a fiului preşedintelui PSD.

Citiți și:  Dragnea s-a facut de ras definitiv. Mesajul de Craciun a lasat pe toata lumea mască!

Momentan, Liviu Dragnea se află într-un turneu prin ţară şi ţine discursuri prezidenţiale, în care-l dinamitează pe Klaus Iohannis.

VEZI AICI CE FACEA CU EA: PE SURSE: Irina Tanase FOTOGRAFIATA in timp ce il satisfacea pe Liviu Dragnea?! Cirula pe net niste zvonuri… BOMBA ZILEI!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.