Șoc total pe scena politică. Ciucă face ravagii! Decizia anunțată chiar acum

Cutremur pe scena politică din România. Premierul Nicolae Ciucă a făcut un anunț complet neașteptat în legătură cu Florin Cîțu. Ce se întâmplă cu fostul premier al țării? E vestea zilei.

Cutremur pe scena politică din România. Florin Cîțu primește o lovitură puternică și mai pierde o altă funcție importantă. Premierul Nicolae Ciucă a făcut anunțul în urmă cu doar câteva momente.

Șeful Executivului și totodată actualul lider PNL a confirmat schimbarea lui Florin Cîțu din funcția de președinte al PNL Sector 3. Menționăm faptul că, potrivit ultimelor informații, Florin Cîțu a pierdut președinția PNL Sector 3, odată ce mandatul său a expirat.

Nicolae Ciucă precizează că se dorește asigurarea protecției locurilor de muncă și o mai bună gestionare a situației. Totodată, el a mai subliniat faptul că liberalii au decis eliminarea unei părți din excepții în ceea ce privește fiscalitatea în acord cu PNRR.

Nicolae Ciucă, despre schimbările de la conducerea filialei PNL Sector 3
În același timp, PNL a mai decis astăzi și clarificarea conducerii filialei PNL Sector 3, condusă de Florin Cîțu.

„Vrem să asigurăm protecția locurilor de muncă și să putem să gestionăm astfel încât să nu crească prețurile la bunuri și servicii. PNL a decis, prin votul de astăzi, să eliminăm o parte din excepții în ceea ce privește fiscalitatea în acord cu PNRR.

O nouă lovitură pentru Florin Cîțu
Menționăm faptul că aceasta este o altă lovitură puternică pe care Florin Cîțu o primește în ultimele luni de zile. Acesta a demisionat din funcția de lider al Partidului Național Liberal în luna aprilie, la doar jumătate de an după ce a fost ales în funcție.

Ulterior, funcția sa a fost preluată la data de 10 aprile, în cadrul Congresului Extraordinar al PNL, de către actualul premier al țării, Nicolae Ciucă.

La momentul actual Florin Cîțu ocupă a doua funcție în stat, de președinte al Senatului, pe care a obținut-o în urma înțelegerii dintre formațiunile politice PNL -PSD – UDMR.

El a preluat funcția de președinte al Senatului după ce a demisionat din funcția de premier al României, funcție care de asemenea ulterior a fost preluată de Nicolae Ciucă, actualul lider de partid și premier al țării.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *