“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
MEDICAL

Șoc total in Romania: Femeia de 39 de ani care a murit de COVID-19, fără să aibă alte boli

coronavirus timisoara 91860100 1
Cazul femeii de 39 de ani care a murit în acest weekend din cauza Covid-19 deși nu suferea de nicio boală a provocat reacții în rândul opiniei publice. Acum, medicii au venit cu detalii incendiare.

Cazul femeii de 39 de ani din Alba Iulia, care nu suferea de nicio boală, dar care a murit după ce a fost diagnosticată cu SARS-CoV2 continuă să provoace dezbateri aprinse. Femeia a ajuns la spital la sfârșitul săptămânii trecute, iar medicii spun că plămânii ei erau în mare parte compromiși. Cu toate acestea, starea femeii care era stabilă s-a agravat dintr-o dată.

„S-a efectuat de urgență o tomografie computerizată care a ridicat suspiciunea unei pneumonii extinse bilaterale de COVID, motiv pentru care a fost internată de urgență în ATI la izolare și i s-a recoltat testul. Aici a fost monitorizată și tratată conform protocolului, i s-a adminsitrat medicația care era necesară. Starea ei a fost relativ stabilă o perioadă, după care brusc, în jurul orei 16-17, bolnava a făcut stop cardiorespirator. A fost de urgență resuscitată și intubată și ventilată mecanic. A fost ventilată mecanic și după prânz a făcut nou un stop cardiorespirator care nu a mai putut fi resuscitat și s-a declarat decesul”, a comentat Dan Crainic, director medical al Spitalului de Urgență Alba Iulia.

Potrivit specialistului, plămânii arătau extrem de rău, era o pneumonie extinsă bilaterală cu acumulări în alveol. „Practic foarte puțin din plămâni mai era, restul era compromis. Pacienta practic nu mai avea suprafață pulmonară cu care să respire”, a punctat medicul.

„Manifestările acesti boli sunt neașteptate. Aici nu prea văd o soluție în cazul acesta, că s-ar fi putut face ceva. De obicei formele astea grave cam așa se întâmplă, pacienta este relativ bine și dintr-o dată se prăbușește. Așa s-a întâmplat și în cazul ăsta”, mai spune Crainic.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.