Șoc total! Acuzații grave din partea LIBERALILOR la adresa DNA! „Cineva a scris un scenariu foarte prost…”

DNA era până nu demult cea mai lăudată instituție din România. Sub conducerea Laurei Codruța Kovesi, Direcția Națională Anticorupție reușise să atingă un grad foarte ridicat de notorietate și majoritatea politicienilor se temeau să-i critice pe procurori. Acum iată că acuzațiile încep să curgă inclusiv din partea PNL.

DNA a deschis mai multe dosare unor grei ai politicii, care ulterior s-au dovedit a fi nefondate. Tănase Stamule, membru important al PNL şi prodecan în cadrul ASE consideră că PNL a ajuns mult sub PSD din cauza modului în care au acţionat cei din Justiţie.

„OK! Orban achitat! Gutau achitat! Scripcaru in curs de achitare! Motreanu si Blaga(fapta nu exista)! Chiliman – dosar inghetat de doi ani! Daca justitia nu isi face un upgrade rapid risca sa devina total necredibila. Pe langa asta, PNL a pierdut o gramada de primari care acum sunt achitati! Am pierdut un candidat serios la Primaria Capitalei iar la alegerile generale ne-am pierdut seful de campanie! Cineva a scris un scenariu foarte prost din care a iesit un PSD la 45% si un PNL slabit aiurea”, a scris Stamule pe facebook.

Citiți și:  Cutremur total în justiția din România! Dezvaluiri IN PREMIERA despre Laura Codruța Kovesi

Opinia este împărtăşită de foarte mulţi liberali, care au început să comenteze din ce în ce mai des negativ la adresa DNA şi a Justiţiei în general.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU