SOC PE SCENA POLITICA Tăriceanu se desparte de Dragnea! Liderul ALDE a făcut primul pas DECISIV. Breaking news

Călin Popescu Tăriceanu a luat o decizie-șoc. Chiar dacă până acum lucrurile nu erau bătute în cuie, de astăzi decizia e clară: partidul pe care îl conduce se va rupe de de formațiunea lui Liviu Dragnea.

El a anunţat că ALDE a aprobat lista de candidaturi pentru alegerile europarlamentare. El a spus răspicat că nu se pune problema unei liste comune cu PSD.

Pe primele locuri de pe lista ALDE pentru alegerile europarlamentare se află eurodeputatul Norica Nicolai, fostul preşedinte al AEP Daniel Barbu, europarlamentarul Renate Weber, fostul ministru al Transporturilor Ovidiu Silaghi, vixcepreşedintele formaţiunii Varujan Vosganian şi deputatul Andrei Gerea.

”Noi în momentul de faţă suntem cotaţi în sondaje undeva la 12-13% şi cred că acesta este un indicator bun pentru ceea ce urmează. Obiectivul nostru este să trimitem în Parlamentul European 5 români competenţi şi experimentaţi. Tocmai ce am încheiat procedura de selecţie a candidaţilor pentru alegerile pentru Parlamentul European”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu.

Citiți și:  BREAKING NEWS | Irina Tănase, chemata de procurorii DNA, la prima oră!

Potrivit lui Tăriceanu, „s-a bătut în cuie lista ALDE” şi „nu se mai pune în discuţie o listă comună”. ”S-a bătut în cuie lista ALDE. Nu se mai pune (problema de listă comună cu PSD – n.r.). Noi suntem un partid mai mic. Putem să avansăm şi mai repede şi am hotărât să începem campania cât mai devreme”, a anunţat liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *