SOC SI GROAZA: Un tânăr drogat a intrat cu mașina în mall și a INJUNGHIAT o persoană. Ce ar merita dupa parerea voastra?

Atac deosebit de grav, în această după-amiază, la Brăila, acolo unde un tânăr drogat ar fi înjunghiat o persoană, apoi a furat o mașină și a intrat în plin într-un mall.

Totul a început pe varianta Brăilei, acolo unde suspectul ar fi înjunghiat un bărbat și i-a furat mașina.

A condus apoi pe mai multe străzi din oraș și a provocat câteva tamponări, iar apoi a ajuns la Brăila Mall, unde a intrat în plin ușile centrului comercial.

Potrivit ultimelor informații, tânăr în vârstă de 20 de ani a lovit cu mașina mai mulți oameni pe centură orașului, iar la mall ar fi lovit alte cinci persoane când a intrat în ușile centrului.

Potrivit IPJ Brăila, totul ar fi început în localitatea Cazașu din Brăila, acolo unde șoferul, un tânăr de 20 de ani, s-a certat cu un alt bărbat din cauza unui autoturism.

La un moment dat, tânărul a scos un cuțit și l-a înjunghiat pe bărbat, apoi a fugit.

Aflat la volanul unui autoturism marca BMW, tânărul a lovit în plin un grup de pietoni pe centura orașului Brăila, iar ulterior a mers la mall.

În parcarea mall-ului, tânărul a condus direct prin ușile centrului comercial și a călcat alți oameni nevinovați.

În total, cinci persoane, respectiv bărbatul înjunghiat la Cazașu, doi pietoni de pe centură și alți doi de la mall, au ajuns de urgență la spital.

Suspectul a fost prins de oameni și pus la pământ până la sosirea Poliției. El a fost reținut și condus la audieri.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU