“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONALSTIRI

ŞOC ŞI GROAZĂ: Un bărbat şi-a înjunghiat soţia şi soacra, apoi le-a târât pe strada

vd

ŞOC ŞI GROAZĂ: Mamă şi fiică au ajuns în stare gravă la spital. Conform informaţiilor furnizate de Ligia Micle, director al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Maramureş, echipajele medicale au intervenit pentru a salva viaţa femeilor de 26, respectiv 64 ani.

Femeile au fost înjunghiate de soţul femeii în vârstă de 26 ani.

Localnicii au sunat îngroziţi la 112 după ce l-au văzut pe bărbat târându-le prin centrul satului. Un echipaj EPA SMURD şi un unul al ambulanţei au intervenit şi le-au preluat pe femei.

Amândouă sunt tăiate în burtă şi spate, fiind în stare gravă.

Un elicopter SMURD se îndreaptă spre Spitalul din Borşa unde au fost duse pentru a fi aduse la Spitalul Judeţean Baia Mare.

Agresorul a dispărut, fiind căutat de poliţie.

ACTUALIZARE

“Eram pe vârful muntelui în căutare de ciuperci cu doi prieteni. La întoarcerea spre casă, la un moment dat, o doamnă în stare de șoc cu multiple tăieturi la mâna, piept, mi-a făcut semn să opresc.

Am oprit, am întrebat-o dacă pot să o ajut cu ceva și atunci m-a rugat să o ajut. Ea cu mama ei erau în pădure tot după ciuperci. Au o căsuţă veche şi acolo, în timp ce voiau să ia masa, au fost atacate de Remus Timiş, fostul soț, care le-a aplicat mai multe lovituri de cuțit”, a spus Vasile Ciocian, bărbatul care s-a aflat în momentul şi în locul potrivit pentru a ajuta cele două femei.

Fosta soţie a reușit să scape din mâinile agresorului, dar din păcate mama ei a rămas cu el care ia mai aplicat multiple lovituri de cuțit, lăsând-o să zacă într-o baltă de sânge.

Vasile Ciocian a urcat femeia în maşină şi s-a îndreptat spre căsuţa veche, locul agresiunii.

“Când am ajuns atacatorul fugise, bătrâna zăcea într-o baltă de sânge. Am urcat bătrâna și fata în mașină, ajutat ce cei doi prieteni și am pornit către centrul Moiseiului aproximativ 15 km drum forestier.

Când am intrat în zona de semnal am anunțat organele competente prin apel la 112 care au trimis echipaj SMURD, Poliţie, Salvamont și salvare în întâmpinarea noastră, drumul fiind foarte abrupt”, a mai declarat Vasile Ciocian.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.