SOC si GROAZA. MORTUL a batut la poarta casei la 40 de zile dupa ce fusese ingropat

Situație incredibilă pentru o familie din județul Iași. Fiul oamenilor, dat dispărut, s-a întors acasă la scurt timp după ce rudele îl înmormântaseră.

Bărbatul dispăruse în luna octombrie din localitatea Costuleni, unde își avea domiciliul, iar familia a anunțat poliția. La sfârșitul lunii noiembrie însă, un cadavru descoperit de polițiști într-o localitate din apropiere a dat impresia familiei că este chiar fiul, pe care l-au și luat acasă pentru a-l înmormânta creștinește. Cel mai probabil, cadavrul era într-o stare avansată de descompunere, ținând cont că nici familia nu l-a putut recunoaște.

Înmormântarea a avul loc pe 10 decembrie. Șocul a fost imens însâ când, după numai câteva zile, la poarta casei a apărut, viu și nevătămat, chiar fiul rătăcitor. Mama, șocată, a fost cea care l-a primit.

Oamenii legii vor trebui acum să afle cine este persoana pe care familia tânărului a înmormântat-o.

Faptul șocant este că, în toată această perioadă, tânărul a lucrat chiar la ferma unui comisar de poliție din județul Iași.

Sursa: antena3.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.