“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NOUTATISOCIETATE

SOC SI GROAZA: Magdalena Serban, CRIMINALA de la metrou era fana a RELIGIEI MUSULMANE? Televiziunile tac! Iata declaratia de ultima ora

mgd

CRIMINALA DE LA METROU ERA DE RELIGIE MUSULMANA?

Proprietara magazinului unde Magdalena Şerban a băut un energizant înainte să o ucidă pe Alina Ciucu spune că femeia semăna foarte tare cu o femeie musulmană.

Însă, atunci când o clientă i-a spus că femeia a furat o doză de energizant şi o bea printre rafturi, s-a hotărât să verifice imaginile de pe camera de supraveghere. Abia dimineaţă şi-a dat seama cine i-a intrat în magazin.

“La 16:48 a intrat în magazin, a mers în spate şi a luat o băutură energizantă, s-a ascuns după un stâlp, unde nu putea fi văzută de vânzătoare, apoi a consumat acea doză de energizant. Noi am văzut imaginile ulterior, după ce una dintre cele două cliente care erau în magazin ne-au avertizat că o doamnă dubioasă, o femeie dubioasă în spate, bea un energizant. Femeia a plecat, am verificat şi noi, am găsit cutia goală în frigider, am verificat camera de supraveghere din locul respectiv şi am văzut că se confirmă. În acel moment l-am considerat doar un furt. Dimineaţă am văzut imaginile cu femeia aceea la ştiri şi am făcut legătura că este cea care fusese seara la noi în magazin. Eu, în primă fază, mi s-ar fi părut a fi de altă religie. Am crezut că este musulmană. Avem clienţi musulmani, nu avem o problemă, nu a atras atenţia cu nimic în mod deosebit. N-a schimbat o vorbă cu nimeni. A intrat, s-a uitat, s-a dus în spate, nu urmărim fiecare client”, a precizat proprietara magazinului.

De ce tace presa oare? Sa nu cumva sa devina romanii anti-imigranti? Ramane de vazut.

VEZI SI: Clipe de GROAZĂ pentru criminala de la metrou. Poliția a luat o decizie radicală

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.