“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONALNOUTATISTIRI

SOC si GROAZA la o NUNTA – Imagini DRAMATICE, plan ROSU de interventie. Iata intamplarea dezastruoasa

accident nunta durau isu 1

Autorităţile din judeţul Neamţ au declarat planul roşu de intervenţie în cazul unui incident petrecut duminică seara la o nuntă organizată la o pensiune din localitatea Durău. Mai mai multe persoane participante la eveniment au avut de suferit în urma ruperii balustradei de la terasa unităţii, informează IGSU.

UPDATE ora 22.00. Din ultimele informații transmise de IGSU reiese că 14 persoane au fost rănite, 3 dintre acestea fiind mai grav, cu diverse politraumatisme. Misiunea este în dinamică, iar echipajele medicale efectuează evaluarea celor implicați în acest incident, la față locului.

În sprijinul echipajelor care intervin, au fost trimise în sprijin: o autospecială pentru transport personal și victime multiple ( cu medic) de la ISU Bacău, un echipaj de prim-ajutor de la ISU Harghita, un echipaj de prim -ajutor de la ISU Botoșani și 2 ambulanțe SMURD de la ISU Suceava.

De asemenea, o ambulanță a Serviciului Județean Suceava se deplasează spre locul producerii incidentului. În sprijinul echipajelor care intervin la față locului a mai fost trimisă o autospecială pentru transport personal și victime multiple de la ISU Iași ( cu medic).

Persoanele rănite vor fi duse la Toplița, de unde vor fi prelaute de echipaje medicale de la ISU Mureș cu 2 autospeciale pentru transport personal și victime multiple, o ambulanță de terapie intensivă mobilă și o ambulanță a Serviciului Județean de Ambulanță ( cu medic) în vederea transportării la Unitatea de Primiri Urgențe Tg Mureș, pentru investigații suplimentare

Conform celui care a apelat la „112”, este vorba despre terasa pensiunii Vânătorul, pe care se aflau în jur de 50 de persoane, potrivit realitateadeneamt.net.

La ora 20:00 a fost primul apel. S-a instalat Planul Roșu de Intervenții imediat. În solicitarea la „112” s-a comunicat că sunt 50 de victime după ce s-a rupt o terasă. Am trimis toate echipajele disponibile la locul intervenției. Se pare că nu sunt victime inconștiente. Sunt 10 persoane rănite, dintre care doar șapte cu leziuni ușoare. ”- conform Serviciului de Ambulanță Județean Neamț

Din primele informatiile primite de la ISU Neamț, mai multe persoane care participau la o nunta ar fi avut de suferit in urma ruperii balustradei de la terasa unitatii in care avea loc evenimentul.

„Pentru optimizarea misiunii de raspuns, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Interventie.

La fata locului au fost trimise de urgenta 2 ambulante SMURD, o autospeciala pentru transport personal și victime multiple și 7 ambulante ale Serviciului Județean de Ambulanta.

Un elicopter SMURD a fost prealertat in sprijin.” – transmite ISU Neamț.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.