SOC SI GROAZA IN RANDUL TINERILOR CE O ARD IN CLUBURI – Ministrul Apărării cere reintroducerea de urgenţă a stagiului militar!

SOC SI GROAZA IN RANDUL TINERILOR CE O ARD IN CLUBURI!

Armata-800x537

Ministrul Apărării Naţionale cere reintroducerea de urgenţă a stagiului militar. Nu este însă vorba despre un stagiu militar ogligatoriu, ci despre unul pe bază de voluntariat.

Mircea Duşa cere urgentarea aprobării Legii rezerviştilor voluntari, care ar da posibilitatea tinerilor să se pregătească, pe bază de voluntariat, ceea ce ar aduce mai mulţi soldaţi României, după desfiinţarea serviciului militar obligatoriu.

Întrebat dacă consideră necesar ca stagiul militar obligatoriu să redevină obligatoriu, ministrul Apărării a declarat vineri: „E necesar ca urgent să trecem prin Parlament Legea privind rezervistul voluntar, care va reglementa sigur pregătirea tinerilor, dar pe bază de voluntariat”.

Citiți și:  Armata OBLIGATORIE pentru toți bărbații între 18-40 de ani
VEZI SI: Primul oficial român care cere reintroducerea stagiului militar obligatoriu

Mircea Duşa s-a aflat vineri, la Sibiu, la depunerea jurământului militar, de către aproximativ 200 de soldaţi profesionişti, seria aprilie 2015, de la Şcoala de Aplicaţie pentru Unităţi Sprijin de Luptă ‘General Eremia Grigorescu’. Cu această ocazie, ministrul Apărării a anunţat că aproximativ 2.300 de tineri vor fi încadraţi în acest an, din care 1.500 sunt soldaţi profesionişti, iar restul provin din învăţământul militar.

VEZI SI: E OFICIAL! În caz de război, tinerii români între 20 şi 35 de ani vor fi înrolaţi

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Citiți și:  Armata OBLIGATORIE pentru toți bărbații între 18-40 de ani

9 comentarii

 1. Nici nu mai cred ca s-a "trezit" din somnul lui gales si moale…dle ministru nu va cred nici cand veti da "citire" pe ordinea de zi a ministerului acest lucru…
  Si stiti de ce : nu o sa va lase nici "coalitia" de la guvernare, nici maghiarii si nici celelalte "nationalitati"…
  Ca sa nu mai vorbim de "alogeni"…si sa nu-mi spuneti ca nu stiti cine sunt "aia"…imposibil sa nu va cunosteti sefii !.

 2. ce soc si groaza .atatia barbati au facut armata .?sotul meu baietii mei si alti multi si nu au murit.Decat sa defileze cu masinile lor si sa omoare oameni nevinovati mai bine sa faca armata.

 3. urat titlu ,zau. ce tradatori visati? culeg ce au semanat, ce sa apere cand nu le-ai facut educatie -nationalista- , le-ai spalat creierele cu o istorie falsa? perfect,n-au ce sa apere iar prima -statie- a unui patriot ar trebui sa fie ..direct in parlament.nu cred ca sunt inamici ai Romaniei mai multi ca acolo.

 4. Ba esti nebun? sau prost pai ''ati'' stat cu …. in mana pe scaune va durut undeva ca oamenii sufera si mai special in loc sa fiti alaturi de ei sa dati parlamentu jos veneati sa ii luati la bataie nu conta ca e in mijlocul centrului, doar voi aveti cu toti imunitate va doare la luneta nu ? si acum vreti soldati si mai ales auzi si asta '' ce amenda primesti daca nu mergi …. vreti sa va spun … amendatimi si mie cucu mai mult decat sa mor nu are ce sa se intample e o viata de ce as muri pt voi dati-mi un motiv intemeiat.. si sa nu ma luati cu mori pt Tara ca voi tot in postu de scaun stati si dati comenzi noi murim si voi traiti.

 5. Mi se pare corect! Ori mergi in armata ori la puscaria MILITARA! Viitorul nu suna roz !

 6. Sunt interesata de cursuri… Mai multe detalii va rog

 7. hai nu serios. 🙂

 8. stie cineva unde trebuie sa merg sau ce trebuie sa fac pentru a merge ca voluntar?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.