SOC SI GROAZA! El este VIOLATORUL de minore din Buzau – dupa cum este acuzat! Lucreaza la „PROTECTIA COPILULUI”!

IPJ Buzău a confirmat azi că în cazul prezentat în premieră de buzoienii.ro azi dimineață „s-a deschis dosar penal și se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol”.

Reamintim că G. S. – instructor la unul din centrele DGASPC de la Rm. Sărat – este acuzat de o minoră instituționalizată că ar fi fost pusă să-i facă sex oral.

Răstimp, reporterul buzoienii.ro a aflat mai multe.

„Adelina o cheamă pe fată. Din câte am înțeles s-ar fi întâmplat de mai multe ori. Cazul despre care dvs. ați scris s-ar fi întâmplat de sărbători. Adelina stă într-una din casele construite în curtea Complexului DGASPC. Acolo s-ar fi întâmplat. Fata i s-a plâns colegului de tură vizavi de ce s-a întâmplat. După o scurtă verificare acesta a anunțat pe șeful Complexului, iar mai apoi a fost sesizată poliția. Nu zic, e posibil și ca fata să mintă. Știți cum sunt copiii. Dar, de obicei, o fac în lucruri mărunte, nu în chestii din-astea mai grave”, a precizat o sursă pentru buzoieni.ro.

Alte mărturii, venite tot pe surse din interiorul DGASPC, susțin că instructorul G. S. era cunoscut drept „afemeiat”, în sensul că îi fugeau repede ochii după doamne și domnișoarele din instituției.

Din cauza problemelor comportamentale, colegii de pe unde a lucrat au cerut mutarea acestuia.

Așa a ajuns la Rm. Sărat, după ce a lucrat inclusiv la sediul central de pe str. Bistriței ca șofer.

În Complexul de servicii pentru copilul cu handicap nr. 14 Rm. Sărat sunt îngrijiți copiii cu handicap mintal sau asociat cu domiciliul în mun. Rm. Sărat și împrejurimi.

„Da, există această situație, dar deocamdată vorbim doar de o suspiciune. A fost sesizată poliția, ea realizează această anchetă. Noi am procedat la mutarea suspectului, e vorba de un instructor de la Complexul de servicii pentru copilul cu handicap nr. 14 Rm.-Sărat, la o altă unitate DGASPC unde nu mai intră în contact cu copiii”, ne-a declarat Loredana Dorobanțu, director DGASPC Buzău.

Buzoienii.ro nu a reușit până acum să obțină un punct de vedere și de la instructorul (G. Ș.) suspicionat. – Sursa: buzoienii.ro

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *